Снимка: pexels.com
fallback

Всеки от нас иска да се усъвършенства и прави планове, за да върви напред. Много хора имат късмета да попаднат в така наречената късметлийска серия - всяко начинание им върви, но при други нещата са много зле. Ако сте от втората група и през последните дни късметът не е на ваша страна, не се притеснявайте. Може би планетите са се подредили така, че сеят хаос за голяма част от представителите на зодиака.

Според астрологията, всяка трудност и неуспех, които имаме, са продиктувани от ретроградните планети. Ако в момента преминавате през най-тежките моменти за тази година, то вашият зодиакален знак е попаднал под негативното влияние на Юпитер, Сатурн, Плутон, Нептун и Марс.

Когато една планета е ретроградна, тя намалява скоростта си спрямо Земята и създава илюзията, че се движи назад. Ретроградният Меркурий оказва най-голямо влияние върху живота ни, но в момента други пет планети са виновни за несполуките ни.

Юпитер

Ретроградността на планетата стартира на 8 март в знака Скорпион и ще приключи на 10 юли. Юпитер е планетата на разширяване на кръгозора, на откровението и прозрението, но през този период хората трудно ще излязат от зоната си на комфорт. Те ще поставят невидими бариери и няма да започват нови начинания, защото се страхуват от неизвестното. 

Вижте кои са останалите планети в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 5 години

Намаляването на скоростта спрямо Земята е илюзия. И двете планети се движат с еднакви скорости по цялата си орбита. В случая на с Марс примерно, той прави 2 обиколки, а земята 1. Когато Земята изпреварва Марс се случва илюзията, но Марс не забавя скоростта си спрямо Земята. Астрологията не е наясно защото вече не се прави от Астрономи както при възникването си и се оплита в лъжите си от собственото си невежество. Винаги е била измама, но вече е жалка.

18

11

преди 5 години

А стига с тия глупости ве!

17

Башка Луд

преди 5 години

Аз минавам под знака на ретрограден презкурии!

fallback