Снимка: pexels.com
fallback

Когато става дума за срещи и връзки, има едно изкуство, което най-привлекателните жени добре владеят. Става дума за начините, по които могат да накарат един мъж да ги забележи и в крайна сметка да се влюби в тях.

Мъжете винаги са готови да дадат своето внимание на жена, която знае как да ги привлече.
Може да си мислите, че това се свежда единствено до външния вид, но мъжът, който търси дългосрочна връзка и любов, знае, че има по-важни неща.

Затова е добре да знаете кои са 3-те фактора, които могат да привлекат вниманието на мъжете и да ги пленят.

1. Усмивката

Това е първото нещо, което приковава мъжкото внимание. Усмивката ви сигнализира за достъпността и приятелското ви отношение. Много жени прекарват часове, за да се облекат по най-добрия начин, но забравят да вземат най-важното: усмивката си.

Мъжете обръщат внимание на жените, които им показват, че ги харесват. Една жена, която знае как да се усмихва, има най-силното оръжие.

Вижте още в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Мъж

преди 5 години

До 23 Ами покани го някъде.

15

Анонимен

преди 5 години

Имам един колега, който ми намига, прави ми комплименти, когато бяха празниците НГ, Коледа чак до март месец все имаше повод да ме прегърне. .. обаче не ме кани на среща. Той е по-голям от мен и е на по-висока позиция. Не разбирам сигналите му . Объркват ме. Знам, че няма жена и е разведен. Може ли малко помощ.

14

MaйMyнaтa

преди 5 години

Небрежието към човека е много ефектно, но и доста хазартно 45559

fallback