Снимка: Instagram
fallback
23-годишната канадка Уини Харлоу е един от най-търсените модели в модната индустрия, въпреки нейното рядко заболяване - витилиго, при което по кожата се появяват светли петна.
 
Уини била диагностицирана с него на 4 години и споделя, че съученицие й я тормозели много, но днес се чувства уверена и настоява, че ни най-малко не страда заради своята кожа.
 
В публикация в нейния Инстаграм профил, Уини казва: "Аз не съм жертва на заболяване, аз съм Уини, аз съм модел, който има витилиго. Нашите различния ни определят като личности.
 
Виждате ли ме да страдам? Единственото нещо, от което страдам са затворените умове на хора, които имат глупав стандарт за красота. Морето беше страхотно днес, няма за какво да страдаме!"
 
Въпреки че тя се гордее, че е вдъхновение за много хора, Уини споделя, че не иска да бъде говорител на другите в това състояние, а съветва хората да правят свои собствени изследвания, вместо да търсят отговор в нея.
 
"Толкова ми е омръзнало да говоря за кожата си, аз съм просто човек, имам същия мозък като вашия, имам същия скелет..", казва тя.

Снимки на Уини може да видите в галерията на teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Анонимен

преди 6 години

Красиво момиче, бих излизал с нея, а за комплексарите, които мислят, че витилигото е заболяване, ще кажа, че имат по-малко меланин в кожата си от ***, но не означава, че са болни. Все едно албиносите да са болни също.

24

oт CиднeйAв$тpaлия

преди 6 години

ами познавам хора с такова заболяване. Познавам французин който след като се премести в китай разви витилого. Следствие на метали в водата или храната. Това е честата причина за витилого. Освен него и много други чужденци в китай развиват това заболяване. Както и самите китайци. Лечение няма.Щом някакво заболяване ви е фетиш, тогава пробвайте и с инвалиди, а защо не и с покойници.

23

Анонимен

преди 6 години

Мацката е топ, хем е супер теларка, хем е интересно красива. Тези дето хейтат, вашите жени ги знаеме, ***, грозни и не се плякат с вас а със съседа.

fallback