Снимка: Pixabay
fallback

В живота си срещаме различни хора, всеки със своите различни знаци. И определяме някои като хитри и коварни. Имат ли отношение зодиите? Според астролозите - категорично да, пише Tialoto.bg. И дават своята класация на знаците в това отношение.

Вижте техният Топ 5 на хитреците.

5 място - Лъв

Представителите на този знак използват измамни маневри в името на самите маневри. Лъвовете обичат интригите, но за тях това е нищо повече от вълнуваща игра. От една страна, това не е толкова ужасно, защото представителите на този знак не искат да хитруват за ваша сметка - просто се забавляват. От друга страна, този подход е съвършена глупост, която усложнява живота на другите, разваля репутацията на Лъвовете и може сериозно да засегне наивните.

4 място - Стрелец

Стратегията на Стрелеца може да бъде сравнена с Боливуд - наивно, великолепно, глупаво, но впечатляващо. Стрелецът плете интриги, лъже, но когато го прави изглежда и действа неубедително и абсурдно. Причината да го правят? Може би е в това, че представителите на този знак сами вярват на собствените си лъжи. Пък и някои им се връзват, защото не всички сме като Шерлок Холмс или големи познавачи на човешката природа.

3 място - Везни

За Везните трябва да знаете две неща - те са професионалисти по отношение на хитростта и предпочитат да не решават проблеми, а да ги прехвърлят на други. В допълнение, те са като високоговорители и завладяват мозъка на всеки. Ако във вашия живот някоя Везна се опитва да прехвърли някаква отговорност на вас - не им позволявайте! И не слушайте какво казват, дори и да звучат убедително.

Кои са на първите две места по коварност вижте тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

FACK OFF

преди 6 години

ДЕВИТЕ И ВОДОЛЕИТЕ ДЕЛЯТ ПЪРВОТО МЯСТО ПО КОВАРСТВО... КОЙ Е КАКВОТО ЩЕ ДА Е СИ КОМЕНТИРА

10

Везни, поласкана

преди 6 години

Знаем, че ви е страх от хора, които с ви "скроили шапката" още докато се чудите, как да им навредите и ви чакат да затънете окончателно, преди учтиво да ви обяснят, какъв З*ДНИК сте.колкото повее плюете, толкова по-дълбоко затъвате и пяна ви хвърчи от устата, защото везни трудно се контролира. Не слушайте везните - трошете си главите.

9

???

преди 6 години

До Анонимен 3:Честито колега!И аз съм риба-шаран и то голям!Като чета за теб,все едно виждам себе си?!Явно тия,които пишат тия глупости,не познават хората и живота,и най-вече рибите!?

fallback