Снимка: Instagram
fallback

Приказките често разказват за двама млади, които са се срещнали и мигновено са се влюбили, но не само това – останали са заедно завинаги и били безкрайно щастливи? Тези истории с приказни моменти, изпълват сърцата ни с надежда, че всичко това може да се случи и на нас.

1. Какво е любовта от пръв поглед

Но дали срещата с човек, който ви пасва добре е случайност или е резултат от редица събития, които я предхождат? Като помислите за някои неприятни случки и преживявания, които сте имали и вероятно съжалявате за тях, не се ли сещате за нещо хубаво, което никога нямаше да се случи, ако не бяхте отишли именно там?

Има хора, които някак успяват да усетят още от първата минута какво предстои с даден човек. Те долавят много добре излъчването на другия и успяват да го разтълкуват правилно.

2. Любов от разстояние

Възможно ли е да се появи такава силна и истинска любов между двама, които не са се виждали никога и са се запознали в интернет? Подобни проучвания все още не са направени, но все пак фактите говорят сами – толкова много двойки са се запознали в социални мрежи и са решили, че искам да бъдат заедно завинаги още преди да са се видели.

Още за любовта от пръв поглед и всичките ѝ проявления - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 6 години

На първата ми среща с мъжа ми знаех,че ще е той и след 6 месеца се оженихме.Живеем си прекрасно .

12

ТОТО

преди 6 години

Много от нас бъркат привличането, харесването и влюбването с любовта.Любовта е нещо, което е много по-силно от изброените и най-важното е трайна.Според дебелите книги, след 12 години хармонична и стабилна връзка, може да се говори за любов.Ако се биете и обиждате, разделяте и събирате, сори, но нагоните и сърбежа не са любов.Най-важното качество на любовта е честност и дълготрайност.Всичко, което не е такова, не е любов, а реплика на любов.

11

Анонимен

преди 6 години

БОРИСОВ И РЮТЕ СЕ ВЛЮБИХА ОТ ПРЪВ ПОГЛЕД.

fallback