Снимка: Instagram
fallback

Вероятно тийнейджърите са най-големите любители на подобно преживяване, поради простата причина, че намирането на терен често се явява предизвикателство.
 
Това, разбира се, не означава, че възрастните хора не могат да разнообразят любовния си живот с нещо подобно.
Какво ни харесва в секса в колата?

Дали това, че може някой да те види или усещането, че се намираш на най-отдалеченото място, където можеш да бъдеш себе си.
 
Сексът в кола е забавен. Обстановката не позволява на преживяването да придобие сериозен характер и това го прави много вълнуващо.
 
Ако имате намерение да правите нещо подобно, добре е да се подготвите. Избирането на подходящи дрехи е важно за комфорта и на двамата – съветва Д-р Холи Ричмонд, секс терапевт.

Останалата част от материала можете да прочетете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

до 10

преди 6 години

"Статията" не само е просташка, но е насочена към тинейджъри. Най-лошото в случая е, че авторите на това нещо дори не се усещат. Същите автори след някоя друга година ще поостареят и ще кажат "Това днешните млади са...". Ами такива сте ги направили, бе!

13

Роки

преди 6 години

Аз съм на 33 и продължавам да го правим в колата :) Просто чувството от тясното пространство е много яко :) Ама само не мога да разбера какво ми казват какви дрехи да обличам и какво да правя, всеки сам си решава

12

:)

преди 6 години

Кой не го е правил в най-ранната си младост?...

fallback