Снимка: Instagram
fallback

Никой не е така посветен на целта си като Скорпиона. Страстта им може да дойде в повече на някои хора, но ако имате Скорпион в живота си, значи знаете колко е вълнуващо времето, прекарано с тях.
 
Те постигат всичко сякаш с лекота, ако си го наумят. Щом веднъж ви приемат във вълнуващия си свят, няма връщане назад.
 
Толкова много различни страни може да ви покаже един Скорпион. Независимо дали иска нещо сериозно от вас или вниманието ви за вечерта, той знае как да го получи.
 
Скорпионите знаят много добре какво ги прави привлекателни, но в случай че някой от вас не знае, може да прочете следващите редове:
 
1. Скорпионите ще ви кажат нещата такива, каквито са
 
Ако вече познавате Скорпион, знаете, че увъртането не е от неговата компетентност. Да се справите с техните темпове и силни емоции може да бъде трудно, но това е чарът им.
 
Без значение дали сте близки или току-що сте се срещнали, Скорпионът предпочита да изясни нещата, без глупави обяснения по-късно. Защо това е добре? Хубаво е да знаете с какво си имате работа, а не да останете изненадани после.

Останалите неща, които правят зодия Скорпион специална - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

до Иванчо

преди 6 години

Идеално. Щом е за глупости. Това и е формата на комуникация и начин за привличане на вниманието. Всичко, включително астрономическите обекти, се забелязва при неговото движение, промяна.Устойчивото, непроменливото привлича вниманието само на знаещите.

12

Иванчо+Марийка

преди 6 години

Жената е скорпион. Един ден е много ларж, на другия цепи стотинката за глупости.

11

Анонимен

преди 6 години

Скорпиона да ти е приятел е безценно.Но за мъж не.Жена скорпион е верен приятел прави всичко за теб.Просто им влизаш подкожно и са ти верни приятели цял живот.

fallback