fallback

Общ преглед

Между Русия и САЩ постоянно прелитат политически стрели, не е по-различно и в социалните мрежи. И от двете страни се стараят да се шегуват пиперливо с опонентите и се издирват постоянно компрометиращи снимки. И не какви да е снимки, а препращащи към произход, бит, благосъстояние и дори килограми. По брой на дебели хора американците едва ли биха могли да бъдат задминати от някоя нация.

Но как изглеждат руснаците през американските "очи"? Вижте една забавна галерия, а дали отговаря на истината в случая не е и толкова важна. Важното е "войната" в социалните мрежи да бъде поддържана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

111

Тъжна територия Бг

преди 6 години

Индекс на човешко развитие според ООНРусия 49-то мястоБг 56-то място

110

Анонимен

преди 6 години

До Петърчо 113 каквото и да ни е мнението за сащ лошо добро неутрално - това не променя факта 4е русия си е ***

109

Петърчо

преди 6 години

Защо ли се забрави как на краварите пяна им излизаше на устните че на Олимпиадата в Сочи щяло да има терористични атаки че условията в олимпийското село били под всякаква критика а водата за пиене в трите цвята на олимпийските медали? И се оказа че от това няма нищо вярно. Защо ли се забрави за това че от 96 руски спортисти 95 бяха оневинени за скандала с допинга който уж трябваше да извади руснаците от всякакви спортни състезания. Но че Русия си живее в един паралелен свят това също е факт.

fallback