Снимка: Instagram
fallback

Срещаме се в ежедневието си с различни хора. Това ни налага работата въобще съществуването ни. Някои от тях остават за дълго в живота ни, други в съзнанието ни, трети ни карат да се усмихваме широко и си отиват, а има и такива, които са истински енергийни вампири и трябва да бягаме далеч от тях.
 
Ето кои са те:
 
Хора, които гледат всеки високомерно и намръшено
 
Не бива да обръщате внимание на подобни личности. Те са далеч от реалността. Живеят в собствен свет, в който те управляват, но в него няма никого освен тях самите. Това ги кара да гледат толкова надменно и да подценяват всички. Не позволявайте на тези хора да се докосват до вас и да управляват настроението ви. Те точно това целят, за това ги оставете да водят само и единствено себе си.

Останалите типове хора, от които да бягаме далеч - вижте в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 6 години

И как ще избегнеш вечно намръщеният, недоволен и постоянно търсещ грешки ШЕФ??? А ако родителите ти са такива хора???

8

Анонимен

преди 6 години

Поредният наивен текст. Хората много рядко избират обкръжението си. Имаме зададено роднинско обкръжение ( родители, деца, близки...), работно (колеги, весшестоящи, подчинени, ...), хора, с които живеем в едно населено място, те дават насоката ...А нашия характер защо да идеализираме?Бягство показва недостатъчни за средата умения за общуване. На общуване по принцип също може да се учи, но само, ако първо в обществото има разбиране, че общият тон е неконструктивен, вредящ.

7

От Бг

преди 6 години

Как да избегнем Суджука и Цецо Грозното лице?

fallback