Снимка: Instagram
fallback

Изневярата е разделила много двойки. Тя е олицетворение на тази с косата, която носи страх и е знак за край на един период.
 
Да, не носи край на света. Трудно е да се осъзнае, когато се почувстваме измамени, но не е невъзможно. Съберете си мислите и разберете, че щом половинката е направила избор да е с друг, значи така е по-добре и за двама ви – без лъжи и напразни обещание.
 
Но има хора, които никога няма да ви изневерят. Ако не желаят да са с вас, ще ви го кажат в очите, от което най-вероятно ще ви заболи, но никога няма ви излъжат или поставят на второ място.
 
С това дори и след край на връзката, те печелят вашето уважение и желание да запазите добри отношения.
 
3-те зодии, които никога няма да изневерят:
 
Риби

Това са хора с много сложен характер, Трудно намират подходящия човек до себе си. Но когато до намерят, обичат истински. Освен това представителите на тази зодия са искреди, до болка искрени в буквален смисъл. Това е тяхното най-добро качество, макар и понякога да не се харесва на околните. Тези хора никога няма да ви излъжат, ще кажат истината, колкото и болезнена да е тя. В такъв момент може да изпитате омраза към тях, но с времето ще разберете, че това са най-стойностните хора, които познавате.

Още за зодиите, които никога няма да изневерят - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 6 години

Няма да кликна линк-а!!!!!Не ме интересува тийнпроблем!!!Менте медии в менте ддържава.

9

Анонимен

преди 6 години

Мауймун, Винаги пише на маймуница.Под име ...и говори за него.Този него я някъде там...,незнайно къде в обозримото бъдеще.Чака го!Да! В желание да се появи "принца на сърцето и".Но ,все още е неосъществена мечта.Ако питаш него! Жените, трябва са гладни,жадни бити и иебани.Но, като жена е мила.,любвеобилена и благоверна!!!!

8

Анонимен

преди 6 години

Мауймун,Този господин страда от остра параноидна шизофрения. Мъж е който като му дойде близначката,започва да дерзае.За оня с коня и сабя с броня.

fallback