Снимка: Reuters
fallback

Жените се гордеят с най-добър секс не в младежките си години, а в по-зряла възраст. Дамите оценяват най-високо изпълненията в леглото когато са на 36 години, установи проучване, публикувано в"Дейли мейл".

Изследването е обхванало над 2 600 дами и било поръчано от приложение за контрацепция.

Анкетираните трябвало да отговорят на въпросник, включващ броя на изпитаните оргазми, колко атрактивни се чувстват и каква наслада получават от секса. Отговорите били анализирани въз основа на възрастовата група на респондентките - под 23 години, 23-35 години , на 36 години и над тази възраст.

Резултатите били категорични - по-зрелите дами били най-уверени в привлекателността си, като 80 процента от тях изразявали задоволство от това, че изглеждат секси. За разлика от тях само 40% от 23-35 годишните се чувствали достатъчно атрактивни.

В групата на 36-годишните била изказана и най-голямата удовлетвореност от сексуалния живот. 60% от анкетираните се похвалили с повече и по-интензивни любовни изживявания, а при другите групи този процент спадал на 50 на сто.

По-възрастната група се похвалила и в 86 процента от случаите със запомнящ се полов акт, случил се през изминалия месец, уточнява БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 6 години

Когато пишещият върховната глупост не е бил още проектиран, имаше български филм"Една жена на 33". Много добър филм! Твърде нелепо е за закове една цифра, но наистина на тази възраст жените са в сексуалния си апогей, правят всички глупости, за които после си спомнят с въздишки. Но когато една жена на 55 направи секс, бъдете уверени, че това не е за подигравка!

10

Анонимен

преди 6 години

Не знам как става но винаги съм харесвал тези на моята възраст.В гиназията харесвах съученичките си,после студентки,после може би най-прекраната като външност з с жените възраст -около 30те.Сега по-зрели :-)))Не знам ,някакъв вид биологичен ча совник.

9

истината е ...

преди 6 години

Че източноевропеиките имат лоша старост - масово са пълен шит , все още не се осъзнават че и след 30 живота продължава - пример е как във всяка една статия , в коята стане въпрос за жена над 50-те - още от заглавието до последния коментар четеш: " Баба направи ....." , " Оставия я бабата , тя взеле-дала"...

fallback