Снимка: Victoria's Secret
fallback

Да, спането без сутиен помага на гърдите да дишат, но това не означава, че не трябва да го носим през цялото време. Ето какво може да се случи, ако спрем да носим сутиен и в ежедневието си.

Появяват се стрии

Ако спрем да носим сутиен за дълъг период от време, това може да доведе до появата на стрии. Причината е, че той дава необходимата подкрепа на гърдите и по този начин предпазва от увреждане на тъканите им.

Гърдите увисват

Тези тъкани са деликатни и многократното им разтягане по време на тичане или други ежедневни дейности нарушава структурата им. Крайният резултат може да е увисване на гърдите.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Ивана

преди 7 години

От 30 г.не нося сутиен.Нито са ми увиснали,нито повредили,нито стрии.Чувствам се по-комфортно без сутиен.Няма какво да ме стяга изатруднява дишането.Виждам,че и дъщеря мине носи и ми каза,че се чувства отлично без него.Статията е с цел да се увеличат продажбитена въпросния артикул,защото все повече жениго избягват.

7

пазете се

преди 7 години

експерти да огледат момичето със "сутиен" на снимката..виждат се отлично тежки увреждания на дясна гърда ..Това се лекува за няколко дни чрез балнео терапия и обмазване на гърдите с кисело мляко,хума с малко оцет и топла вода и топене в лечебни вани с морска сол.. Ваните да се дезинфекцират с поне седем лъжици морска сол насипани в сифона и гореща вода..

6

пазете децата

преди 7 години

над 70% от жените имат такива гърди които не изискват носене на сутиени..При тях поставянето на сутиен освен, че уврежда трайно тялото но и носи инфекции на половите органи и срива мъжката потентност..У нас модата сутиен води до срив на раждаемоста.До 1919 година всяка истинска БЪлгарка ражда до 6 здрави,умни и способни деца.над 90% от майките не са виждали дотогава сутиени..СЛед 1919 майките раждат едва по едно две деца и то болнави.

fallback