Снимка: outnow.ch
fallback

Със сигурност сте забелязали една тенденция дали от приятелка, дали от самите вас, че жените често имат навика да се връщат пак и пак при един и същи мъж.
 
Той може да бъде определен като токсичен, защото в крайна сметка отношенията завършват по един и същи начин, но е белязал до такава степен живота, че нещо ги кара да не го забравят.
 
Защо се случва този феномен и какво може да накара една жена да повтаря една и съща грешка много пъти?
 
Отговорът на този въпрос можете да откриете в следните 8 причини, заради които една жена може да връща постоянно при един и същи човек.
 
1. Сравняваш всички мъже с него, а той никога не мисли за теб
 
Всеки мъж, когото срещнеш, неминуемо е сравнен с идеалния образ за мъжа, при когото винаги се връщаш. Единствената ти мисъл е кога ще приключи тази среща, за да му се обадиш. Винаги се връщаш при него, защото той е именно този мъж, когото не можеш да имаш. Вариантите са или да намериш начин да се отървеш от мисълта за него, или да продължаваш да потъваш все повече и повече в този лабиринт. Фактът е, че той е без изход. Или поне не добър такъв.
 
2. Той е човекът, който съсипва целия ти свят с едно съобщение, но все така гледаш постоянно телефона си
 
Понякога мълчанието е по-красноречиво от думите и липсата на внимание от този мъж е точният пример за това. Оставяш телефона си на звук и всяко позвъняване или вибрация те карат да подскочиш. Вълнението бързо се изпарява, когато видиш, че на екрана не е изписано неговото име. Колкото и грубо да звучи, неговите бавни отговори на твоите въпроси, липса на интерес и обаждания в два през нощта са просто тъжни доказателства за победата му над теб и твоята воля.

Останалите причини можете да прочетете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 7 години

Просто си помислете колко време от живота си бихте изкарали в грижа за чужди проблеми вместо за своите собствени. Защото не се заблуждавайте, проблемите му/й може и да са ваши, но всичко останало си е негово/нейно. Прочетете отново - ми той/тя е закоравял егоист, а и вие точно като такъв ще си го отглеждате щом сте съгласни на такова отношение към вас.

17

Анонимен

преди 7 години

Най-обикновен стокхолмски синдром.

16

До 16

преди 7 години

"Лошо момче" не означава, че се държи лошо с гаджетата си. Напротив.Много по-често се случва девойката да бъде егоистично употребена и после отритната от страна на някой мазник мамино синче, който много добре си знае интереса, използва хората като салфетки за еднократна употреба и не му пука дали ще ги ощети и колко ще ги нарани, но иначе умее да се подмазва на силните на деня, да прави добро впечатление на лелките в квартала и да изглежда благонадежден, възпитан и много добричък.

fallback