Снимка: outnow.ch
fallback

Връзките не са никак лесна работа нито за създаване, нито за поддържане.
 
Обикновено най-големият страх и често сбъднат кошмар е да имаме нов приятел, всичко да бъде перфектно и в един прекрасен ден той да се върне... при бившата си.
 
Кои са знаците, по които можем да се досетим за такова развитие на отношенията в зародиш?
 
Ето 5 от тях:
 
1. Той говори за бившата си
 
Винаги е някак неудобно, когато мъжът, с когото излизате, започне да говори за своята предишна любов. Не е проблем, ако той разказва за миналото си или ако вие се интересувате и задавате въпроси. Притеснително е, когато той някак все успява да намеси името й в почти всеки разговор и тема. Това означава, че той все още мисли за нея, макар да е с вас.
 
2. Все още поддържат комуникация
 
Когато двама души се разделят, те трябва да поемат по различни пътища. В началото дори умишлено избягват комуникация, просто защото всичко е много неловко. Нормално е мъжът да се чува с бившата си, ако имат да разделят някакви важни неща (в случай, че са живели заедно и много от нещата им са общи). Във всички случаи е притеснително, ако той поддържа комуникация с бившата си без конкретно обяснение.

Останалите причини можете да прочетете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 7 години

Обича я до полуда, но от инат не и се извини за нанесаната обида.!!! Беше съкрушена, едвам се съвзе. Тя си хвана друг. С него ще се занимва. Интелигентно , възпитано момче.

17

Анонимен

преди 7 години

Ако връзката е изчерпана в нея е имало много любов, обич е имало в страст, разбиране. Остават приятели. Ако пречупват насила чувства потъпкават любов, обич. Тази болка се превръща в презрение, огорчение омраза, ненавист. Връзките с даден чове, трябва да се консумират напълно до тяхното изчерпване. Тогава хората остават хора и човешките взаимоотношения се запазват напълно. Заражда се приятелство.

16

Анонимен

преди 7 години

Няма нищо по страшно от това една жена да ви намрази!!! . Правете си сметката да не ви излезе крива в даден момент. Връщане назад няма! Прошка няма и втори шанс не се дава.

fallback