Снимка: Reuters
fallback

Не е тайна, че разводът може да се случи на всеки. И макар експертите да твърдят, че разтрогването на браковете в световен мащаб е намаляло наполовина през последното десетилетие (може би, защото и сключването на брак драстично е понижено), има голяма вероятност в даден момент да излизате с разведен мъж. Това проблем ли е?

Вероятно не, но за да не се превърне в такъв, трябва да се уверите, че той е продължил напред и все още гледа оптимистично на идеята да срещне "жената на живота си" и да изгради семейство с нея. За да го направите, трябва да го попитате следните неща, твърди американският психолог Джозеф Силона.

1. "Чувстваш ли се комфортно да говориш за бившата си?"

Мъж, който не може да говори за бившата си съпруга спокойно, може все още да има чувства към нея или да е емоционално инвестиран в предишния си брак. Това показва, че има нездравословна връзка с него, което може да е проблем за вашето бъдеще, коментира Силона.

2. "Би ли се оженил отново?"

Вероятно смятате, че щом веднъж е бил женен, няма страх от брака и би го направил отново, ала може да грешите. Ако той вече се е опарил веднъж, има вероятност да не пробва отново и на практика напълно да се отрече от институцията брак.

Ако и вие не държите на нея, няма проблем, но ако искате да се видите в бяла рокля, дали си струва да влагате енергия във връзка с този човек?

Вижте останалите въпроси в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 7 години

Трябва си мега, ултра *** за да я питаш за бивш мъж. На мига разваляте момента.

9

Анонимен

преди 7 години

До 29Много правилно, написано. ***Merry Christmas! *** :-)))))

8

Анонимен

преди 7 години

"От добрата жена мъжът лесно си тръгва при проблем, защото е убеден, че ще срещне по-добра. Но лошата жена така и не иска да напусне, защото го е страх, че ще срещне по-лоша." ;) Весели празници! :)

fallback