Снимка: outnow.ch
fallback

Изневярата е истински шамар не само по чувствата и психиката, но и по егото на измамения. Ако ви се случи да изживеете подобен нелоялен удар под кръста от своя партньор, във ваш интерес е да реагирате адекватно.
Ето и 6 неща, които не е добре да правите след като разберете, че половинката ви ви мами:

1. Не действайте разрушително

След като разберете за изневярата може да ви се иска да набиете партньора си, да потрошите колата му, да затриете профила му във Facebook, да източите банковите му сметки и т. н. Важното е всичко това да остане във фантазиите ви. Не действайте разрушително – това няма да успокои гнева ви, нито ще ви излекува. Негативизмът само ще ви спира да продължите живота си без измамника. Няма смисъл да отмъщавате грозно, само за да получите моментно удовлетворение. Важното е да обмислите разумно действията си за напред.

2. Не изпадайте в самосъжаление и депресия

Нормално е след като научите за изневярата, да се почувствате зле и да ви отнеме време, за да се възстановите. По-важното в случая е да разберете, че вашият живот не е приключил с връзката ви. Не се затваряйте зад стените на дома си, а напротив – общувайте с приятели, колеги и роднини. Да, това, което ви се е случило може да е страшно, но то е шанс за вас да започнете отначало. Може новият ви живот да се окаже много по-добър.

Вижте останалите съвети в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 7 години

22, ходи да пишеш статии в женски списания.

17

Анонимен

преди 7 години

Комплексари са тези, които изневеряват. Вечно в търсене на жената. Не сигурни в собствените си качества дори, когато се отнася за любов. Последствията са друго нещо. Дали са ги изоставили тях, дали те са си отишли. Играенето с женската психика и чувства е именно хранилка за неудачите на мъже, които са неспособни да задържат дори една жена до себе си. И никоя жена не им е виновна за скритото неудобство от самите себе си. Дали са любовници, дали не са. Сами си го правят, всеки път.

16

Анонимен

преди 7 години

Статията е хранилка за коментари и място за избиване на комплекси на грозни, пострадали, нежелани и отритнати еманципирани феминистки. Вият като куччки Динго, завалийките.

fallback