Снимка: Instagram
fallback

Британка, която се увлича по веганските и плодови диети, се хвали с красивия си външен вид. За 46-годишната майка на три деца, пише Daily Mail.

Певицата Белинда Уайт създала в семейството си режим за правилно хранене след като започнала да се занимава с йога.

Вокалистката използва до 20 плода на ден. Отбелязва се, че лекарите са с положителни отзиви за диетата ѝ и уверяват, че тя се намира в прекрасна физическа форма. По думите на Уайт, "растителният“ ѝ начин на живот е подобрил и състоянието на нейната кожа, коса и нокти.

"Имам усещането, че още съм млада. Изглеждам като 28-годишна, а съм на 46. Успях да сваля 12 килограма“, разказва великобританката, която също така се занимава с йога четири пъти в седмицата.

Британката накарала и партньора ѝ – 37-годишният Джейсън Холдън и неговите деца да се хранят предимно като вегани.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Темида

преди 7 години

Искам да кажа, че като транссексуален гей (лисбийка), *** от азиатско арабски произход изповядващ ислямското направление на нео будизма, придържащ се към вегано био хранене със слънчеви лъчи, определящ себе си като хинду американец не съм съгласен да ми пробутват тагива неетични примери които накърняват сложната ми личност.Аз ям месо и съм на 26 (изглеждам като на 26)Имам позната изглежда доста по-млада от тая веганка, яде си месо и е с година по-възрастна.

19

Анонимен

преди 7 години

До нищо особеноАми именно това ме учудва, че се парадира с външност. То е все едно да кажеш : на 30 е, ама няма нито една бръчка. Нормалното е на жена на 46 да изглежда добре. Аз съм на 50, ям всичко - плодове, зеленчуци, месо, млечни. Спортувам, не пия алкохол и не пуша и изглеждам по-добре от нея, без да съм веган, меган и кой знае още какво... Всичко това са едни глупости безкрайни. Човек просто трябва да се вслушва в сигналите на тялото си, а не да залита по моди.

18

Анонимен

преди 7 години

Гледах снимки на тази дама в Гугъл - всички са поразмазани, а най-ясната от тях е също толкова ясно ретуширана. Току измислят някоя "сензация"!

fallback