Снимка: архив, Reuters
fallback

Открили сте, че любимият ви ви изневерява. Представяте си го как се смее, целува, гушка и прави любов с някоя друга. Вечерта той се прибира, лъже в лицето ви и ви кара са се чувствате като глупачка.

Изпитвате ярост, шок, срам, тъга и желание да му отмъстите… Това са нормални реакции. По-дразнещото е, че всички край вас ви повтарят „Забрави го”, „Продължи напред”, сякаш това е много лесно.

За съжаление, „раните” от изневярата не минават за дни или седмици и последиците за наранения човек са по-силни, отколкото дори той си дава сметка. Ето и колко жестоко се отразява изневярата ви следващите месеци, а в някои отношения и години наред:

1. Интимната ви връзка става обществена тема

Това, което е било между двама ви изведнъж се превръща в горещата тема измежду роднините и приятелите ви. Животът ви у дома сякаш е изложен на показ, и дори да е коментиран от близки хора, усещането пак не е никак приятно.

2. Вдигате гарда

Щом най-близкият ви човек ви е предал по такъв начин, какво остава за останалите? Имате чувството, че всеки следващ ще го направи и това ви кара да бъдете дистанцирана, потайна и скептична в отношенията си не само с всеки следващ мъж, а дори с познатите си.

Вижте още по темата в TIaloto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 7 години

Не я брига, особенно за него.

2

Анонимен

преди 7 години

Това спред зодията ли е?

1

Коко

преди 7 години

Всеки го прави, но не всеки разбира

fallback