Снимка: outnow.ch
fallback

Има мъже, които вечно остават на 15-годишния си акъл, дори след като минат 40-те и 50-те.

Тези мъже може и да нямат акне и отдавна,  да не се обличат със скъсани дънки и кецове, да изглеждат отговорни на пръв поглед, но да продължават да се държат незряло в повечето аспекти на живота си.

Мъжете от вида непораснали деца, са много забавни, чаровни и готини, но имат и куп отрицателни черти, които в крайна сметка разочароват жените в живота им.

Ето и 16 знака, че си имате работа с незрял мъж:

1. Той ви  е свалял агресивно.

Мъжете, които преследват обекта на интереса си, твърде настъпателно, не са дораснали за сериозни, зрели отношения. Този тип свалка е по-характерна за тийнейджърите.

2. Той се престарава с жестовете.

Ако все пак склоните да излезете с агресивния сваляч, а той започне да се чуди с какво да ви впечатли – води ви по скъпи ресторанти, прави ви куп изненади, затрупва ви с цветя и подаръци, организира ви веднага извънградско „приключение" и т.н., този мъж определено се държи като ентусиазирано дете.

3. Той буквално е обсебен от приятелите си.

Мъж, който и след средата на 30-те продължава да излиза в големи мъжки компании и то редовно, не може да мине за много зрял.

4. Той никога не е имал сериозна връзка.

Ако приятелят ви наближава (или минава) 30-те и вие сте първото му по-сериозно гадже, той или е много задръстен, или има проблеми с обвързването и поемането на отговорности.

Вижте още от знаците, че мъжът до вас е незрял в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Gost

преди 7 години

Тоя на 45 няма какво да се споделя ми то има и на 40 че и 35 тем подобни де да знае човек на какав елемент е попаднал

28

до Gost

преди 7 години

Още ли си споделяте мечти и фантазии с този, който се е писал на 45. А Вие с какъв персонаж се представяте? И двамата имате склонност към литература и барокови изживявания.

27

Gost

преди 7 години

Непораснало дете че на 45 има такива с акъл на 13 се още *** м ъже говорим

fallback