Снимка: архив, Reuters
fallback
Въпреки че убийството на Джон Кенеди се случва през далечната 1963 г., и до днес не спират да се създават нови конспиративни теории за загадъчното престъпление.
 
Сред най-новите е, че американският президент е бил убит от ЦРУ само 10 дни, след като е поискал от шефа на разузнавателното ведомство да му бъдат предоставени строго секретните досиета, събрани за НЛО, пише в. "Дейли мирър".
 
Кенеди бе застрелян на 22 ноември в центъра на град Далас в щата Тексас. Неговата трагична смърт разтърси целия свят и породи десетки теории на конспирацията. Най-новата версия е на НЛО експерта Скот Уоринг, пише БТА
 
Копие на писмото, написано от Кенеди до шефа на ЦРУ, се появи в сайта на Уоринг "Ю Еф Оу сайтингс дейли". В него стопанинът на Белия дом настоява ЦРУ да му предостави всички събрани данни за неидентифицираните летящи обекти. На 19 ноември 1963 година Кенеди посещава НАСА в Кейп Канаверал, щата Флорида. Три дни по-късно той е убит.
 
В писмото си Кенеди настоява ЦРУ да му предостави случаите с НЛО, представляващи най-голяма заплаха. Президентът изпратил и писмо до НАСА, в което настоявал космическото ведомство да започне да си сътрудничи с руснаците по въпросите на НЛО. Кенеди се е притеснявал Москва да не обърка НЛО над Русия с американски шпионски самолети.
 
Скот Уоринг изказа силни съмнения, че участничката в президентската надпревара Хилари Клинтън ще публикува всички досиета за НЛО, ако бъде избрана за държавен глава на САЩ. "Тя няма да има достатъчно власт, за да направи цялата тази информация публично достояние", пише в сайта си уфологът. "Тя ще бъде убита преди това от ЦРУ, както предшественикът й Кенеди.
 
Поради тази причина Клинтън никога няма да посмее да се разрови в тези досиета, както неотдавна обеща!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Анонимен

преди 8 години

"Човекът е единственото разумно същество в нашата вселена. Идеята е той - човекът - да направи този свят по-добър и хармоничен. Този свят е работната площадка за това, човек да се научи да бъде по-добър"Както казах: релогиозни убеждения.Интересно как религиите не допускат, че дори човек да е създаден от бог, може от същия този бог да е предопределил на човека да се сблъска с други същества на тази "работна площадка", които (с добър или лош пример) да му помогнат да стане по-добър.

33

Анонимен

преди 8 години

Журналист до журналист ненормалник до ненормалник и все напред .

32

Основоположников

преди 8 години

US стъпват на Луната,а там ги чакат извънземни за селфита.Поръчват на С.Кубрик студийна версия на "стъпването".Защо мълчат руснаците:лунохода им остава без батерии. Тогава ток им дават извънземните и то с един кабел.US си имат бермудски триъгълник, а русите комунизъм(всичко изчезва).От 1989 става обратното.Хилъри отдавна подозира НЛО за аферата с пурата на мъжа си.Днес разсекретих досието на сина ми-той е извънземен(няма да ви кажа какво прави, за да не ме снайперова, преди да стана президент).

fallback