Родни момичетата си устройват водно сражение на плажа в Бургас. Снимка: архив, Булфото
fallback

Българските жени влязоха в топ 10 на най-сексапилните представителки на нежния пол в света в класацията на порталa "Мис травъл".

Макар нашенските хубавици да се нареждат на предпоследното, девето място, признанието е голямо, защото списъкът е съставен след допитване сред 110 000 души.

На първо място по загадъчност и сексапил изненадващо са момичетата от Армения. Веднага след тях пък са хубавиците от Барбадос - островът известен с прелестните си кадифени жени.

На трето място по сексапил са жените в САЩ, следвани от палавите колумбийки и консервативните британки.

Австралия, Бразилия и Филипините също фигурират в списъка като страни, чиито мадами са тигрици в леглото. На девета позиция са българките, а след нас се нареждат ливанките, пише "Новинар".

Родните мъже пък изобщо не попадат в класацията. Оказва се, че ако трябва да търсят еквивалент на своята разкрепостеност, българките е добре да се оглеждат за гърци, австралийци, пакистанци и американци.

Все пак според списъка за най-секси мъже на планетата, мачовците от Нигерия и Шотландия също не са за пропускане.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

84

мда

преди 8 години

Който иска д ами вярва, но.. наксоро бях в Сърбия и очите ми останаха на фльонга... а тук дори ги няма в класацията...

83

Анонимен

преди 8 години

Струва ми се, че авторът просто е със слаби познания по Английски и не е могъл да преведе статията правилно. Гарантирано качество от днес.бг

82

Анонимен

преди 8 години

Българките трее да са в топ 3 нещо - греши избора на тези сто иляди. Наште са си най-убави. Летоска особено кат се заголят малко повече става много разсеян човек като ходи по моловете и улиците. Обаче украинките и те не им отстъпват, по-убави са от рускинчетата като цело...

fallback