Снимка: Reuters

Британските жени средно целуват в живота си 15 мъже, изживяват две дълготрайни любовни връзки и два пъти остават с разбити сърца, докато открият половинката на мечтите си. Това разкри изследване, публикувано във в. "Дейли мейл".

Поданичките на Нейно Величество преминават средно през четири сексуални приключения-еднодневки, докато при мъжете те са с две повече.

60 на сто от анкетираните дами обаче се оплакват, че стигат до отчаяние и не могат да открият сносен партньор. 25% пък признават, че са се излъгали в избрания партньор.

Преди да се задомят, преминават през четири разочароващи първи срещи с потенциални съпрузи. Британците от мъжки пол вече били склонни да се женят в по-млада възраст. Сега те се престрашават да застанат пред олтара на 22 години. Преди едно десетилетие те са считали, че идеалната възраст за венчавка е 24 години.

Проучването установило, че средно британският мъж има по десет сексуални партньорки през жизнения си път, докато жените се радват на сравнително по-малко завоевания - седем.

То било поръчано от издателска къща, във връзка с пускането на пазара на новия роман на Грейм Симсиън "The Rosie Project", съобщава БТА. В него се разказва за трудностите на главния герой да открие идеалната съпруга.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase