Снимка: архив, Reuters

Германка се опита да задуши от ревност любимия с огромния си бюст, така че да му причини по възможност "най-сладката смърт", пише безплатният в. "Метро".

В момента делото за опит за убийство, извършен от 33-годишната Франциска Хансен с размери на сутиена 38DD, се гледа от съда. Потърпевшият е адвокатът Тим Шмидт, чиято успешна кариера предизвикала завистта на Франциска.

Според юриста неговата бивша любовница се опитала да го задуши с огромния си бюст, като искала да замаскира деянието си под формата на секс игра с нещастен край. От своя страна Франциска Хансен отхвърли обвиненията, че е извършила опит за убийство с неконвенционалното си оръжие.

Според показанията на Шмидт покушението срещу него било извършено по време на любовен акт през месец май. Той целувал бюста на Франциска, когато тя изведнъж хванала главата му и я притиснала между гърдите си с все сила. 30-годишният адвокат започнал да посинява от задушаване, но някак си успял да се измъкне от желязната хватка и побягнал гол до свой съсед, където намерил спасение. По-късно, по негов съвет, позвънил на полицията.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase