Мъжете живеят по-интересен живот. Снимка: Reuters
fallback

Мъжете живеят по-интересен и забавен живот в сравнение с жените, сочи британско проучване, цитирано от "Дейли мейл".

35 на сто от анкетираните англичанки оценяват съществуването си като безинтересно. Те се оплакват, че денят им минава между клещите на пълния работен ден, отглеждането на децата и домакинските задължения.

75 на сто от запитаните са на мнение, че представителите на силния пол живеят много по-забавно, защото вкъщи не ги очакват тегобите на домакинската работа.

Половината от британките пък са убедени, че партньорите им са по-щастливи и заради факта, че не обръщали внимание на това какво мислят другите за тях.

Според 39% от анкетираните социалният живот на мъжете е по-богат и поради тази причина те по-рядко скучаят.

Повечето британки признават, че са прекалено срамежливи, за да иницират излизане или голяма веселба. Само 17 на сто от запитаните били убедени, че са по-забавни и интересни от партньорите си от мъжки пол.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

djulq

преди 11 години

maleee tiq britanki bili mnogo sduhani be! uj sa mnogo emancipirani, puk vij ti! zatova mujete da pomagat pove4e 4e...za kvo sa ina4e silniq pol?

35

Лили

преди 11 години

Живота е такъв какъвто си го направиш. Какво сме им виновни на английските грозотии и тюфлеци? Естествено, че подобен външен и вътрешен вид (лицемерен) ще ви е скучен живота.

34

Месия- жена

преди 11 години

Мързел, безотговорност, надменност- мъже! Заприщен от хилядолетия женски интелект! Какъв да е резултатът?!

fallback