Снимка: Getty Images/Guliver Photos
fallback

84-годишна германка в продължение на няколко години хранела с канабис зайчетата, които отглеждала, а след това продавала.

По думите на стопанката тя не подозирала за наркотичните качества на растението и мислела, че е някакъв бурен.
Жената събирала особената трева в края на полето, до което живеела, съобщи Лента.ру.

Самите зайчетата хапвали с апетит канабиса и според собственичката им това по никакъв начин не се отразявало на качеството на месото им.

Въпреки това жената я заплашват неприятности заради използването на нестандартни храни за животни.

В момента се определя съдържанието на активното вещество в канабиса. В случай че то се окаже високо, жената може да бъде подведена под съдебна отговорност.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

Любака

преди 12 години

Полицията иска да харчи парите на данъкоплатците съдейки старицата ...какъв срам, те животните пасат коноп откакто земята съществува, а зайците го обожават на вкус и естествено , че не ги хваща щото мозъка им няма толкова много канабиноидни рецептори като човешкия, а и thc се разтваря само в алкохол и мазнина т.е не хваща при директна консумация...време да пална един сутришен пък да ме съди който иска , в затвора също се намира ;)

34

vlady

преди 12 години

Редно е да прекара остатъка от живота си в затвора. Смъртно наказание на тази възраст е крайно нехуманно. За съжаление в Европа има смешни закони за наркотиците и е пълно с наркомани. В много азиатски държави има читави закони и наркоманите са в пъти по-малко - Сингапур, Малайзия, Индонезия, Таиланд, Китай, Виетнам и т.н.

33

Анонимен

преди 12 години

Що ще я съдят, бе? Зайчетата сигурно са били супер щастливи! Пък и не са доказали, че са се пристрастили. Пък и като знам колко живее един заек, сигурно не са били и непълнолетни според заешките стандарти, де. :-)))

fallback