Снимка: Getty Images/Guliver Photos
fallback

Една от най-големите застрахователни компании в света организира празненство за служителите си, на което те получили проститутки, пише Би Би Си.

От едно от подразделенията на германския презастраховател Мюних Ре – Ерго, са съобщили, че партито е било през 2007 г., а служителите, които са го организирали, вече са напуснали.

Фирменият купон се е състоял в минерални бани в унгарската столица Будапеща като награда за най-успешните търговци. 20 проститутки са били наети да забавляват 100-те гости на празненството.

Германски бизнес вестник пише, че жриците са носели различни по свят ленти на ръцете, сигнализиращи дали са свободни, а след всеки сеанс получавали печат на ръката.

Вестник Ханделсблат цитира участник в оргията, според когото гостите са имали възможността да отведат проститутка до някое от леглата с балдахин в СПА зоната и да правят с нея каквото поискат.

„След всеки сеанс момичетата получаваха по един печат на предмишницата, за да се проследи коя колко често е посещавана“, заявява участникът, чието име не се съобщава.

Жените са носели червени и жълти ленти на китките. По думите на участника едните били домакини на партито, а другите „бяха готови да изпълнят всяко желание“.

„Имаше и жени с бели ленти. Те бяха резервирани за членовете на борда и за служителите, направили най-много продажби“, разкрива източника.

Говорител на Ерго е потвърдил пред Би Би Си, че партито се е състояло, но е подчертал, че това не е обичайният начин, по който компанията награждава успелите си служители.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

68

JollyRoger

преди 13 години

Този цвят "свят" ще да е особен цвят.Къде спи редактора?

67

Анонимен

преди 13 години

Тази новина защо е в "миш-маш", а не в "бизнес". Става въпрос за 2 вида печеливш бизнес, все пак.И навежда на много лоши мисли - че бизнесът винаги опира до к**валък

66

до sleipnir

преди 13 години

Много ти е калпава фирмата щом бонусите ще са на ниво "Лъвов мост".Баничарница или гараж?:)))))))))))))))))))))))

fallback