Снимка: БГНЕС
fallback

Малка зала в един бизнес хотел в Кьолн. 11 мъже са се събрали, за да се обучават в тайните на свалката и прелъстяването – така радио Дойче веле започва репортажа си за специалния курс по прелъстяване.

Инструкторът Сергей Линц се обръща към участниците на възраст между 25 и 45 години с думите: "Господа, приветствам ви с "добре дошли" на най-добрия семинар в живота ви!".

Сергей е син на руски емигранти, понастоящем е предприемач и студент по мениджмънт.

Езикът на тялото е най-важната част от общуването - поучава той своите курсисти.

Повечето от курсистите са начетени, но стеснителни хора.

Общуването с жени ги притеснява - не знаят какво да кажат, как да се държат и как да спечелят потенциалната Дулсинея.

Един от най-важните съвети на Сергей е следният: "Можете да й приказвате всякакви глупости, важното е да ги поднесете с финес."

Господата слушат и изпълняват прилежно. Само дето не са много сигурни дали един ден ще усвоят на дело девиза на инструктора: "Успех, сила, секс".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

122

нкмп

преди 13 години

Добре е първо да се определи възрастовата граница на жените (момичетата), които ще сваляме. Зависи и къде ще ги сваляме. Не всички, но масово по-младите (18-25) лапат по лъскавото и опаковката. Там едва ли има смисъл да си хабим думите. С годинките приоритетите се променят - търси се сигурност, улегнало и стабилно присъствие, солидност... И тук е момента да кажа на всички дами" Стига сте говорили глупости за това как искате мъжът да е чувствителен, да е джентълмен и т.н., лъжете и нас и себе си.

121

Мнителна

преди 14 години

Браво! Повечето от коментарите са на мъже, които свеждат жената до обект за секс и оферта за покупка. А после? Самота, неудовлетвореност и цинизми. Жената днес има възможност сама да си изкарва пари. Вулгарните изказвания тук не говорят за желание за взаимност, доверие, любов... а за долни страсти. Твоето е едно от малкото изключения.

120

Мнителна

преди 14 години

А задържат ли се с пари?

fallback