Вероника Ларио навършва 53 години на 19 юли, съобщава в. "Кориере дела сера".

Съпругата на италианския премиер Силвио Берлускони , която в началото на май тази година поиска развод от италианския премиер ще организира скромно тържество.

Вероника е решила то да не се състои в имението но в Макерио, като засега дамата е решила да запази мястото в тайна.

Знае се само, че на тържеството ще присъстват трите деца на Вероника от брака й с Берлускони.

Гост ще бъде и новото й внуче, малкият Едоардо, синът на дъщерята на Берлускони и Вероника - Барбара, който се роди в началото на тази седмица.

Преди три години, за 50-ия юбилей на Вероника Ларио Силвио Берлускони организира в Мароко истинско тържество в стил Приказките от хиляда и една нощ, припомня италианското издание.

Тържеството тогава включваше екзотична вечеря и ориенталски танци.

Кулминацията му беше, когато пред Вероника Ларио се появи забулен мъж от главата до петите и й подаде диамантено колие, а после й честити юбилея.

Оказа се, че мистериозният арабин е самият Берлускони.

Заседанието по бракоразводното дело на Берлускони и Вероника Ларио се очаква да бъде насрочено след края на лятото и ще се гледа в съда в Монца.

През това време италианският премиер отново се върна на почивка във вила Чертоза, на остров Сардиния, спечелила си наскоро скандална известност, съобщава отново в. "Кориере дела сера".

Премиерът пристигна със самолет на летището в Олбия, а после се отправи към вилата си с кола.

Неотдавна по време на срещата на върха на Г-8 в Акуила Берлускони беше казал, че ще наеме вила в пострадалия от катастрофалното земетресение от 6 април град, за да наглежда как вървят възстановителните работи.

Така той щял да съчетае полезното с приятното. Сега обаче премиерът е променил мнението си и е решил отново да почива на остров Сардиния.

Вила Чертоза си спечели скандална известност заради папарака Антонело Дзападу. Той направи снимки на гости на едно от партитата, организирани във вилата от премиера.

На кадрите се виждаха полуголи жени и дори гол мъж, за когото се твърдеше, че
е бившият чешки премиер Мирек Тополанек.

Сред разкритията на Дзападу беше и това, че гостите на Берлускони идвали на тези
партита с правителствени самолети.

Италиански съд обаче попречи на Дзападу да публикува кадрите в италиански всекидневници, затова той ги предостави на испанската преса.

Самият Берлускони заяви, че на кадрите не се вижда нищо нередно, защото става дума за тържества, организирани в частен дом.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase