Снимка: БГНЕС
fallback

Италианският всекидневник "Република" помества информация за "подслушана в ефира" реплика на премиера Силвио Берлускони към българския му колега Сергей Станишев.

"Телекамера на Скай улови вчера предиобед още една реплика на отворен микрофон, отправена към българския премиер Сергей Станишев в паузата на заседанието на Европейския съвет в Брюксел.

Двамата говорят за Дaрина Павлова - мистериозната жена, една от най-богатите в Източна Европа, която българската преса описа като много интимна с Кавалера (прякор, с който италианските медии наричат Берлускони, който е "Кавалер на Ордена на труда").

„Истината е, казва Берлускони в присъствието на засрамения министър на външните работи Фратини, че Павлова има фантастична дъщеря. А ти знаеш моя интерес към малолетните," цитира записа вестник "Република".

Така представена, сцената звучи сензационно като пикантна изповед на Силвио Берлускони, който ежедневно е атакуван от опозицията и някои медии за предпочитанията си към "красиви девойки с амбиции в шоубизнеса и политиката".

Видеоклипът оставя съвсем друго впечатление в непредубедения зрител. В групата от пет души говори само Силвио Берлускони. Изражението и тонът са силно иронични и накрая всички се смеят неподправено.

Вижте клипа на "Република" тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

54

Muhoboiko

преди 14 години

*** такъв лаф с бойко не може да стане,щото и нашето момче обича ку.вите,*** не знае чужди езици :):)Хора ко искате да прогресирате в БГ-то,борба и бухалки му е майката :х:х:х

53

Анонимен

преди 14 години

Сергейчо, пази се от тези лоши хора.Не стига че са капиталисти и експлоататори,а са и педофили.Този извратеняк явно е чул че си от модерната лява партия и за това ти налита.Пази се да не станеш за резил! чичо Коко

52

Анонимен

преди 14 години

пумияри са всички, просто едните са с бира в ръка по строежите, другите с куфарчета и панталон

fallback