Снимка: БГНЕС
fallback

Томас Бийти, който е роден като жена, но след операция и хормонално лечение живее като мъж, роди момиченце в болница в Орегон, предаде Ройтерс.

Бийти, който запазил женските си репродуктивни органи, когато законно станал мъж преди 10 години, потвърди за радостното събитие.

Бебето, заченато чрез изкуствено осеменяване, е родено на 29 юни.

Детенцето и татко (мама) Бийти са в добро състояние.

„Единственото различно при мен е, че не мога да кърмя бебето си. Но много майки не могат“, споделя Бийти, който няма гърди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

47

ми

преди 14 години

Аман от шизофреници! Защо йм угаждат на простотиите вместо да ги лекуват в психото???? *** е доказана болест! Май си отговорих на върпоса - смяна на пола...колко доходно за някои пластични докторчета. Ако ги нямаше тея болни мозъци, които да йм наливат парички, от глад щяха да умрат!

46

Lyubo

преди 15 години

Представям си колко от вас имат далеч по-дебилни интереси и шантави мисли, които върлуват в ограничените им мозъци? Жалко, че не ги показвате, защото същото това ограничено общество, което по някакъв начин представлявате, щеше да ви сочи с пръст и да ви плюе. Какво като е транссексуален, кои сте вие че да казвате кое е правилно и кое не.. промити мозъци

45

-

преди 15 години

picture rullz

fallback