Снимка: naked-air.com
fallback

Въпреки че напливът наистина е огромен, германската туристическа компания отмени широко анонсирания нудистки полет, който беше заплануван за следващия месец.

Туроператорът OssiUrlaub бе планирал да закара 50 нудисти на остров в Балтийско море и  да ги върне обратно в техния град за сумата от 499 евро.

В четвъртък компанията е заявила, че поради “морални съображения”, са размислили.

50 души в  определения ден трябваше да са на борда на самолета и да се наслаждават на полета така, както майка ги е родила.

Сега клиентите просто ще получат компенсация във вид на купони от компанията за други услуги на фирмата.

Президентът на OssiUrlaub  Енрико Гес обясни по-рано: “В бишвата ГДР нудизмът е бил единственият начин да си починеш добре и забавно в почивните седмици. А идеята за полета ни беше предложена от Асоциацията на нудистите. Ние нарекохме този полет пробен, но ако всичко мине добре, ще планираме други нудистки полети а други направления”.

Оказва се обаче, че засега поне няма да има полети с голи посетители.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

преди 15 години

Нема ли най-накрая да си одите у Туркия да си се псувате там и там да си говорите таквиз простотии, мамати *** мана*ска.Вобще не ми се слуша колко сме зле и кви сме намси кви от един явен турчин дето нито някога е бил европеец нито ще бъде... география.А зя арабите и нездравословния живот и за затластяването..... бори се с тия проблеми в турция тука нямаме нужда от акъл!!!

25

преди 15 години

изби рибата! поздравления!

24

goth

преди 15 години

За каква извратеност ми говорите при нудистите?Всеки ходи така както му е кеф.Помнете,че все пак още когато се е появило човечеството всички са били голи.Други индивиди подобни на нас са ни наложили да ходим облечени.Кое му е извратеното?

fallback