Спечелената сума е рекордно висока в историята на играта. Снимка: second-chance.ws
fallback

Шотландката Сорая Лауел, която спечели рекордна сума от бингото по време на великденските празници, твърди, че възнамерява да се върне към нормалната си работа на чистачка. Това съобщава Ройтерс.

38-годишната Лауел спечелила 1,17 млн. паунда в бинго зала в шотландското градче Коутбридж.

"Не смятам да напускам работа", казва тя.

"Харесвам момичетата, с които работя, а и те вече ме помолиха да не ги зарязвам. Не съм мигнала въобще, но ще отида на работа утре, както обикновено."

Лауел, която е майка на четири деца, казва, че мъжът й Франки не повярвал, когато тя се обадила да съобщи новината. Най-големите й деца пък вече я помолили да им купи коли.

От организаторите на бингото казват, че спечелената сума е рекордно висока в историята на играта.

"Развълнувани сме за Сорая и чакаме с нетърпение да й връчим рекордния чек", казва Стив Болдуин от National Bingo Game.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

преди 16 години

Ами браво на жената! Осъзнала е, че парите не са всичко. На този свят има и други неща, като приятелството, например. Затова тя няма да изостави приятелките си. Нищо, че вече е достатъчно богата и може да не работи. Не това е важното. От сега нататък за нея работата ще е като хоби и тя просто ще се радва да споделя времето си с колежките. Какво по-хубаво от това. Дай боже всеки му! Да работиш защото ти харесва, а не за да си платиш тока и парното.

12

KLO6AR

преди 16 години

TYI MI PRILI4A NA NOVINA OT VESTNIK `SHOK` KAK MOJE DA IMA TOLKOZ TYPI XORA MAI SA Q OTVLI4ALI INZVUNZEMNITE KAT MALKA TAZ .. XAXAX MALE MALE

11

преди 16 години

Абе някои хора направо не са добре с "бараката"!Ама има и други , които им подражават, като този под мен например.Е какво искате да кажете, ще имате милиони и ще продължавате да миете тоалетните????? Майко мила колко побъркан народ има на тоя свят!!

fallback