Кадър от „Une vraie jeune fille“. Снимка: imdb.com
fallback

Tази седмица в Токио се провежда един доста необичаен за Япония кинофестивал.

Extreme love е фестивал на еротичното кино, организиран със съдействието на френското посолство в Страната на изгряващото слънце.

Свенливите японци имат шанса за първи път да видят на големия екран пълните нецензурирани версии на най-добрите класически френски порнофилми.

В Япония законът за публично излъчване на сексуални сцени е твърде строг, но специално за фестивала Extreme love е направено изключение- във филмовата програма има най-малко 4 ленти със сцени на мастурбация и орален секс.

Един от фестивалните филми, който ще бъде показан, е „Une vraie jeune fille“ („Една истинска млада дама“).

Филмът е сниман през 1976 година и незабавно е забранен- веднага след премиерната прожекция. За 70-те сюжетът на лентата бил прекалено скандален: 15-годишната Алиса споделя своите сексуални фантазии и иска младият Джим да стане нейният първи любовник.

„Une vraie jeune fille“ беше признат за шедьовър от филмовата критика чак през 1999 година, когато претърпя втората си световна премиера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

ГЕЙ

преди 16 години

Аз съм гей. Няма по хубав секс от секса с японец. Трябва да го изживееш, за да го коментираш. Освен това са надарени. Приказките ви за 12 см са глуповати.

13

bg

преди 16 години

Японците и Евреите са най-извратените хора на планетата, не само в сексуално отношение и не мисля, че трябва да се сравняваме с тях точно по този критерий, особено с вторите. В следствие на кръвосмесителните бракове, разрешени от религията" (Талмуда), еврейският народ се е изродил и представлява сбор от *** (генетически увредени хора). Те биват три вида: полово извратени, с психически заболявания и с вродени дефекти. Най-злокачествените *** са тези, при които трите вида увреждания се съчетават. - проф. Григорий Климов

12

a sega

преди 16 години

neshto razlichno jad me e che amerikancite pak ne spasiha sveta......................xixixi

fallback