444

the Armenian Pop

преди 10 месеца

Закона за цифровата рубла дойде.Чакаме закона за цифровото левче().На море в Бусманци(на Халкидики не действа за всички-само за послушните).В най скоро време всички ще се ндговорят,наиграят,навоюват и пр.Промиването на мозъци върви успешно и от едната и от другата страна.А ако некой е толкова зорлия да воюва,да взема пищаците и в окопите.Няма значение на коя страна.Така със салатката и ракийката не става..........

443

Пич

преди 10 месеца

Хаха, били превзели Херсон миналата година. Глупости на търкалета, руснаците го отстъпиха стратегически. Сега когато руската армия ги мачка здравата и едно село не могат да превземат хохлите. Тия хохльовци са обремени още от самото начало, а сащковците се пролича каква гола вода са.

442

Анонимен

преди 10 месеца

може и да е бавно но напредват руснята е вглуха одбрана и бавно но сигурно губи

441

Дедо Мъде

преди 10 месеца

СЛАВА НА РУСИЯ!!! УКРАИНА ЩЕ ИМА ДЕМОКРАТИЧНО УПРАВЛЕНИЕ!!! ОТИВА СИ ФАШИЗМА ТАМ!!! ВСИЧКИТЕ ЛЪЖИ, ЩЕ СЕ ПРОВАЛЯТ, САМО ГЛЕДАЙТЕ!!!

440

Анонимен

преди 10 месеца

Каквото и да стане, Русия губи.

439

Дедо Мъде

преди 10 месеца

СЛАВА, НА РУСИЯ ТЯ ЩЕ ПОБЕДИ ФАШИСТИТЕ, ОТ АЗОВ, ЩЕ ВЪРНЕ НА РУСНАЦИТЕ РОДНИТЕ ИМ МЕСТА, КЪДЕТО БЯХА ИЗБИВАНИ ОТ ХУНТАТА НА ЗЕЛЕНСКИ!!!

438

RU-IRAN-ИНОВАТИВНОС

преди 10 месеца

RU-IRAN-КИМ ЧЕНИН - ГОЛЯМАТА ИНОВАТИВНОСТ. Я АМЕРИКАНЦИТЕ ДА ДАДЪТ НА УКРАИНЦИТЕ ДЪЛГОБОЙНИ РАКЕТИ И F-16Q И МАТУШКАТА ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ.

437

marquise

преди 10 месеца

Авторът на статията е правно неграмотен в сферата на международното публично право. Превзетите територии от РФ са законно завладени след проведен референдум в четирите области на Украйна и последвалите решения на двете законодателни камари на РФ и финализирани с Указ на Президента Владимир Путин.Така, тези области стават част от територията на Русия. От влизането на Указа в сила, СВО се трансформира във война срещу Украйна.

436

лекар ихтиманец

преди 10 месеца

Укрите "превзеха" град Херсон и си повярваха. Дядя Вова е извратеняк щом така се *** с фашагите!

435

лекар ихтиманец

преди 10 месеца

Когато пропагандата говори лъжи и не може да лъже повече се получават "изненади".

434

Ти да видиш

преди 10 месеца

В Европа ще има сигурност, когато бъдат изхвърлени интересите и влиянието на САЩ-исаните от тук

433

Иван Нейков

преди 10 месеца

През пролетта, когато това ЩЕ приключи, ще започне цикълът на президентските избори в САЩ.До тук беше цитатВ цитата се говори че през пролетта еди кое си ЩЕ приключиИЗВОДЪТ Е ЧЕ СТАТИЯТА Е МНОГО СТАРАНЯМА ЛИ ПО НОВИ МАТЕРИАЛИ МОЛЯ ВИ ЖУРНАЛИСТИ ПРЕГЛЕЖДАЙТЕ МАТЕРИАЛИТЕ И ПОНЕ ИЗЧИСТВАЙТЕ ОНЕЗИ ПРОТИВОРЕЧИЯКОИТО ПРАВЯТ СТАТИИТЕ ДА ОЛЕКВАТ

432

Мда

преди 10 месеца

Ще фалират на баба ти гащите.По официални данни всеки месец САЩ в момента плащат 100 млн . долара на Русия за уран. За 2022 сумата платена от САЩ на Русия за внос на уран е 1.3 млд. долара ...надявам се всичките да са похарчени за унищожаване на възможно повече укронацисти !

431

Анонимен

преди 10 месеца

Като фалира Русия и войната ще свърши.

430

Манфред

преди 10 месеца

Прочетете за корейската война и пак направете снализ на тази!

429

Одеколон Тиквата

преди 10 месеца

........Русия Умре.....

428

Анонимен

преди 10 месеца

Видях ги какво представляват тия Украйнци по морето и ми беше достатъчно да си правя изводи.Избивай това мръсно племе до крак!Изравнявай със земята всичко по което стъпват тая гад долна.Нали уж мъжете трябва да воюват, а те окупирали цялото Черноморие и се мислят за недосегаеми.Хвърляй-Сармати,Кинжали и ги заличавай от света.

427

Бъдещето на Украйна

преди 10 месеца

Вече е решено . Американците вече открито недоволстват , заради наливането на кинти в Украйна идват избори и бай дън трябва да мисли за предизборната кампания , ааа също така от както тоя дърт прЪдльо стана президент лгбпточк++~- и там подобнапаплъч плъзна като чума в Щатите , а това не се харесва на нормалния американец

426

Анонимен

преди 10 месеца

При всички положения запада спечели! Разделиха един народ, които ще се мразят до всеки!

425

кремълскитеИДИОТИси

преди 10 месеца

ИГРАЯТ С ОГЪНЯ ! СЪВСЕМ СКОРО УКРАИНЦИТЕ ТАКА ЩЕ ГИ ТРЕСНАТ ПО КУХИТЕтикви, ЧЕ ДРЪНЧЕНЕТО ЩЕ СЕ ЧУЕ В СЪСЕДНА ГАЛАКТИКА