22

До 8 АЗ

преди 10 месеца

От Дедо ти "Хейтър"Има кой да ме съди. На приказка лесно,всеки я може. Който поема отговорност на Земята, ще го направи и Отвъдното, но плямпалата, макар и "Я"ксперти на балканско ниво-бол. Но те ще си останат вечно прокълнати и с право. От мене нищо друго, освен едно - - . . - - И то не заради минималната пенсия , а за унижението пред генповреденяци, които не познавайки що е това труд, категория на труда, квалификация ми изчислиха и продължават да ми "актуализират" пенсията, според "приноса"

21

Анонимен

преди 10 месеца

Как лошо гледат събралите се мафиоти. Един от тях ги напусна. Едно сърце и една уста спряха да се свиват навеки.

20

Анонимен

преди 10 месеца

Мафията изпраща един от видните си членове. Дори Костов не може да не присъства. Това показва какъв висок пост във Фамилия Костоне е имал босът.

19

Анонимен

преди 10 месеца

Прилича на мафиотско събиране на погребение. Всичката мафия се е събрала.

18

Анонимен

преди 10 месеца

Бог да го съди. Едно добро нещо не направи. Стотици възрастни хора не достигнаха до пенсия заради неговата реформа или останаха с ниски пенсии. Той заложи тази бомба и нека си плати.

17

Българин

преди 10 месеца

Когато този беше министър, пенсиите на хората намаляха значително. То и адаша му Костов беше премиер, че дори и крадливия дядо от Мадрид. Да не пиша повече за мутрата от Банкя и служебните министър председатели. Те са ми повече от ясни. Както и на обикновените българи. Честит бюджен на частните фирми. За 2023 г., разбира се.

16

Анонимен

преди 10 месеца

До 13: Никаквеца както се изразяваш направи това, че за да вземеш пенсия, ще трябва да се пенсионираш на 65г. и ще ти трябват 40г. трудов стаж. Лесно е когато мама и тате още дават за цигари и кафе, да те видим когато ще трябва ти да даваш.

15

Хмммм

преди 10 месеца

А трябваше да легнат до червения фашист!

14

ПЕРЕСПЕКТИВА

преди 10 месеца

По всичко личи че на вас младите ще ви скрият топкатаи тези които ще получават пенсии след 15-20 години, хоратаще ги сочат "с пръст" на улицата.Явно поколението от периода на Зрелия социализъм в България,ще сме последните "масови" пенсионери в страната. В момента от НОИ искат да имаш 40 годишен непрекъснат трудов стаж,за да можеш да вземеш от държавата пенсия. А и годините за пенсиониране постоянно се увеличават. В Япония вече има предложение от правителството,за пенсиониране на 70 г.

13

Анонимен

преди 10 месеца

Обяснете какво толкова е направил тази мисирка, че да се отразява по медиите...хахахаха :))) Хубаво, лека му пръст на никаквеца, нищо не е направил че да го отразяват :)

12

Анонимен

преди 10 месеца

Тоя като е затръгвал към Свети Петър да беше се обадил и на началството Иван Костов. Да ходят заедно на гости!

11

До 6

преди 10 месеца

Е нали искахте капитализъм и затова свалихте социализма. Ами това сега е капитализъм в най чистата му форма. Вие не знаете ли че при капитализма такива екстри като социални системи не съществуват? Няма държавата да ви дундурка цял живот. Сега който е работил и си е спестил ще има на стари години с какво да живее. Другите ще ***. Същото е и в болницата. Частни болници, отиваш плащаш и те лекуват. Иначе мреш. Това е е то капитализма. Да сте мислили навремето като скачахте по площадите!

10

Анонимен

преди 10 месеца

До Аз Аз те съветвам малко да се ограничиш в изказванията, щото тебе никой нема да те помни, не че тази шушумига ще е помни некой :))

9

Зелен Демократ

преди 10 месеца

Жалко за един велик българин и наш пример! Пускам си новините и започвам да благодаря на такива българи, качвам се на колата и продължавам с благодарностите, поглеждам към здравеопазването и образуванието ни и пак не мога да намеря думи от благодарност! Респект и Поклон пред г-н Нейков и останалите ни будители от Нова България!

8

Аз

преди 10 месеца

Дами и господа Хейтъри, научете се ,че когато човек умре няма място за вас!За мъртвите или добро или НИЩО.И така Бог да го прости !

7

Анонимен

преди 10 месеца

Дори не знам какво е направил тази шушумига за България, мейби едно големо нищо :)))

6

Анонимен

преди 10 месеца

До До 2Ако няма социални помощи, престъпността ще скочи драстично, защото глада е по-силен от тока, но цялото население и държавата ще страдат от скочилата престъпност, не може да няма помощи!

5

До 2

преди 10 месеца

Нали това е целта. Да няма пенсии както и социална и здравна система. Държавите навсякъде вече са фалирали и не могат да си позволяват да поддържат тия системи. В момента се финансират със заеми. Нито има икономика, нито млади хора да работят. Но не могат да ги спрат изведнъж защото ще настане хаус и ще има протести. Затова постепенно ги правят недостъпни и ги ликвидират. След време ще закрият всичко. Болниците още малко им остава.

4

Анонимен

преди 10 месеца

А кой е този мекушав тип, там сие с Бакърджиев и Костов...:))) Какъв е той, че да му отдаваме почит ? :))

3

Анонимен

преди 10 месеца

Завреният зет Пепеляшко от Драгалевци бил ли е на поклонението или той се покланя само на жена си, която не го е пуснала