264

Анонимен

преди 10 месеца

Пише се внимание а не "фнимание" както го пишеш ти. Точно ти си обърни внимание на правописа и на здравето.

263

Анонимен

преди 10 месеца

Масово Някой друг запалителен дрон в блоковете руско зърно Заначало както и унищожение на жп връските към пристанищата и раша сама няма да яде камоли да изнася

262

Анонимен

преди 10 месеца

Значи е време да гори и руското зърно Да ядът ленин и путин зимата

261

Анонимен

преди 10 месеца

Пос "зърно" разбирай нещо съвсем различно. Медията никога няма да престане да изопачава истината

260

Кольо

преди 10 месеца

А откъде знаете ,че в "зърнените складове" не са били оръжия или друго вредно оборудване и затова са унищожени !? Винаги 1:1 папагалствате каквото ви напишат като сценарий !!!

259

Анонимен

преди 10 месеца

Ще ми вика "русне". То няма език нито писменост нито култура нито нищо , държавата му разбита , дошло тука да се опитва да обижда. Няма да се разберем така.

258

Мда

преди 10 месеца

Само 12% от целия износ на украинско зърно е отишъл в Африка !Най-големите вносители са Китай , Испания , Португалия , Холандия и Италия !

257

Анонимен

преди 10 месеца

Заповеди раздавай в украйна , тука бъди по въздържеано , защото българския народ прие украинците а те се оказаха неблагодарни. Великобритания и Полша уж съюзници и те дори са възмутени от украинците какво остава ние българите .

256

Анонимен

преди 10 месеца

Какво значи "русне" ? Украински диалекти ли използваш. Език нямате ли ? Май не.

255

Анонимен

преди 10 месеца

Първо Русия ще ви скъса от бой после Запада ще ви постави където ви е мястото на края на географията. А ние ще се забавляваме от страни както винаги.

254

Анонимен

преди 10 месеца

Тук има едно много забавно русофилче, няма да казвам че е русне, дето постоянно му се привиждат укри, и то говорещи архаичен български! Това ме забавлява, продължавай, ама обърни фнимание и на психичното си здраве! Може би параноя!

253

МАЛКО и ГОЛЯМО

преди 10 месеца

Само да кажем, че 40 000 тона не са изобщо съществено количество за пазара. Войната в Украйна "преразпределя" света, общо около 1.000.000 войници са загинали или били тежко ранени до момента от двете страни, а тук за един силоз с пшеница се дърляме. Има информация, че миналата година свинете в западна европа са били добре хранени с пшеница и ако е така, то тогава много повече от 40000 тона са отишли угояване, вместо за "гладуващите деца в Африка".

252

Анонимен

преди 10 месеца

Долното на какъв език приказва и защо трябва да обижда българите го хранят дизертьорчето украинско не е ли срамота на архаичен български да обижда народа който го прие храни и търпи не стига че дезертьорите трябва да бъдат върнати на Зеленски да ги праща на фронта ама ха и дезертьора му с дезертьор ниеден. Най противното нещо е да дизертираш в друга страна и да плюеш по хората които те приеха и да фалшифицираш лайки и други подобни мерзости и да цензурираш , неблагодарни украинци сти ей.

251

Анонимен

преди 10 месеца

Цял ден в сайта ли стоиш и слагаш минуси на българите. Още от самото начало установих че украинци купиха вестника и цензурират , но който цензурира в ада ще гори по божия воля. Затова ви бият руснаците и много бой има да ядете и от западняците. Скоро и западняците ще започнат да гонят и бият украинците .

250

Анонимен

преди 10 месеца

Неграмотно чужденече малко по надолу на диалектен български обижда образованите българи в собствената им страна с любезното съдействие на moderatora. Опитах се да се защитя но са ме изтррили. Добре , но поне за всеки честен човек е ясно защо стана тази война и защо руснаците бият украинците.

249

Анонимен

преди 10 месеца

Толерирате украинците които си личат по разваления български диалект и по изключително обидните писания , но за сметка на това санкционирате бг патриотите. Вие хора ли сте или изкуствени същества предатели яничари ...

248

Кравар Евроатлантик

преди 10 месеца

Чакам руските бот ферми да ми разкажат колко добре е, че роснаците гърмят складове със зърно, щото нали са велика сила.

247

Шишо

преди 10 месеца

ВОЙНА Е.

246

toti

преди 10 месеца

Това варварско действие вече се вижда и от ГОСПОД И ТОЙ ЩЕ ГИ НАКАЖЕ ПОДОБАВАЩО.но заради един комплексат да страдат милиони хора ,вече се вижда и от децата и тоя самозабравил се лицемер МНОГО Е МАЛКО ДА РИТНЕ КАМБАНАТА,а по добре да гледа ВЕЛИКА РУСИЯ през решетките и бавно да умира,не само веднъж!!!

245

тя

преди 10 месеца

Да не ни предлагат заразите си ,ние си имаме собствено произвадство !