88

dd

преди 10 месеца

Сивири, Халкидики 10 евро комплект шезлонзи и чадър, консумация отделно. Явно навсякъде е различно.

87

промити са

преди 10 месеца

"като кажеш на американец или англичанин, че всяка година по два пъти ходиш на море в Гърция и очите им стават на палачинки" - това е така, защото техните управници това са им втълпявали чрез яка пропаганда десетилетия наред. Всичко е геополитика.

86

Анонимен

преди 10 месеца

Тук негативните коментари са основно от хора, които не са си мръднали газ-О от село и са отишли максимум до Китен, като кажеш на американец или англичанин, че всяка година по два пъти ходиш на море в Гърция и очите им стават на палачинки. Нооо, по-добре си стойте в Китен, че и без това достатъчно селяни напълниха спокойните гръцки плажчета.

85

пепи

преди 10 месеца

Дай му на българина да шикалкави и да не си защитава територията. Преди ходеха в чужбина - видяха че не става така . Сега е модерно да си харчи спестяванията в чужбина .

84

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 86Засели се там чалгарю, щом предпочиташ каменистите плажчета, Гърция по-принцип не се слави с добри плажни ивици, всичко камъни :))) За порутените селски имоти нема да кажа нищо, продават ги на селяните от БГ, щото никой друг не иска да ги купи :)))

83

Анонимен

преди 10 месеца

До 74. Отворко ти откъде разбра че слушам чалга. Феновете като тебе които харесват това място освен чалгари, нищо друго не могат да бъдат. ***, берач на маслини и домати на 45 градуса. Бъркам ли в нещо.

82

...

преди 10 месеца

До АнонименНормалните хора до такава степен са се отвратили от родното Мутроморие (и с право!), че биха предпочели да се примирят дори с камъни и по-лош пясък или дори камъчета! Когато на всяка крачка се срещаш с липса на каквото и да качество, безумна алчност и измами и *** развалящи настроението ти, нищо останало нЕма значение! Аз живея в Бургас, така че съм добре запозната с тарикатлъците тук и в района наоколо. "Почивка" в България е равносилна на мазохизъм, независимо от цената!

81

Анонимен

преди 10 месеца

Нема значение че в тази част на Гърция разбирали ОТЧАСТИ български, просто не разбирам комплексарите, дето им копуват порутените имоти и после се бият в гърдите :))) Иначе да, там са камани плажовете им, бил съм няколко пъти при братовчедка ми, която е в Атина, немат го натуралния ситен пясък на нашето Черноморие :)))

80

...

преди 10 месеца

До Карагунис ЕВРО 04Никакви гърци не са. В Северна Гърция гръцки се говори от последните 100 години. Голяма част от населението и досега говори горе-долу български или най-малкото го разбират. По тази причина там нивото на всичко е по-ниско от останалата част от страната и са по-алчни, дори преди да се присъединят родните мутряги и "приветлив" роден персонал, които ще разсипят с времето туризма и там, ако все още не са успели.

79

Анонимен

преди 10 месеца

То пък като гледам едни имоти, лятото като е сезона 45 градуса. От 15 септември до 1 юни, кьорава п---а и кьорав х-й няма като туристи, само като този с каскета.

78

Анонимен

преди 10 месеца

До 78. Виж как знаеш наште и гръцките чалгари, точно за там си. А тоя с каскета може да ти стане началник да береш маслинакис докато слушаш чалга.

77

Анонимен

преди 10 месеца

Тези които крадат парите на работниците си, като им дават мижави заплати си купуват имотите с техните пари.

76

Анонимен

преди 10 месеца

Важното е че ще бъдеш сред високоинтелигентни хора, няма ги вече в Бг, този прилича на хората които на времето по селата работеха в ТКЗС-то, на балеровачките.

75

Анонимен

преди 10 месеца

Като имаш на предвид че това е сигурно крайбрежната, гордостта на населеното място.

74

Анонимен

преди 10 месеца

Явно и там има пропаднали села останали в миналия век.

73

Анонимен

преди 10 месеца

Не мога да разбера само къде е нужника.

72

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 71 Верно е. Ще ти липсва чалгата. Не е за тебе.

71

Анонимен

преди 10 месеца

Особено това превозно средство го няма по нашето черноморие и този интелигент.

70

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 56 Ми хубаво. Купи си имот в Португалия. Някой ти пречи ли? Или само предпочиташ?

69

Анонимен

преди 10 месеца

Тука като гледам на снимката, баш си е като селска идилия на язовира.