68

само Възраждане

преди 1 година

колко жалки доводи против референдума,що не забраните и гласуването и от посолството направо да определят кой да е на власт?

67

Анонимен

преди 1 година

Този вече прилича на скелетор от "господари на вселената".

66

toti

преди 1 година

Те утре и ливците ще искат референдум да ловуват в забранените зони,щото гладуват семействата им..дори са над 500хил.у нас.......ами проститутките,геовете,разведените остава и бабите да искат живот без старци........

65

Кравар Евроатлантик

преди 1 година

Предлагам референдум да се забрани партия Възраждане.

64

Анонимен

преди 1 година

Референдум в България . Това е бомба. Българина ако гласуваше нормално и не си продаваше гласа в България щеше да има нормални политици. А то няма. Какъв референдум ще има като всички говорите че изборите се купуват.

63

Евала

преди 1 година

В България поводът за референдум е желанието на някоя популистка или проруска партия да прокара нещо, което в очите на необразования народ изглежда лъскаво, а на практика да се печелят политически дивиденти. Напр. да сме правели АЕЦ , то хубаво ама с държавни пари да я строим 20 години, а накрая да се продава евтин ток на комшиите пък за нас .!. . Или да си избираме местен шериф, съдии и прокурори, като че сме в САЩ. Другата дивотия е евро след 20 години, сякаш европейците са зле с тази валута.

62

Анонимен

преди 1 година

А референдумите в ДНР и Крим не ги признава. Лицемерие на което само Бог ще им отговори.

61

Анонимен

преди 1 година

като го вкарат Трифонов в затвора ще разберем смисъла на демокацията

60

Анонимен

преди 1 година

Щом българският народ избира депутати, то депутатите са длъжни да чуят гласа на българските избиратели!

59

Анонимен

преди 1 година

чалгаря го казва от собствен опит - като спечели изборите и забрави за собствения си референдум .... даже не кой да е, ами тъкмо Сиромахов му го каза.Айде у лево, ще ти се невиди лекенцето.

58

Да бе,

преди 1 година

Ще питаме в Столипиново е във Факултета, имаме ли нужда от ядрена евергетика? Представям си как ще бъде зададен въпросът в ромските махали..."Искате ли цените да скочат двойно"? Дългият все още си мисли, че може да навърже много народ!

57

Анонимен

преди 1 година

Ако въвеждането на еврото е толкова добро и полезно, значи един референдум само би затвърдил това. Но ми се струва че мълчат за вредите и точно това е проблема. Политиците не ги интересува когато народа плаща искат само да прибират. Отказа от референдум означава че политиците не се съобразяват с волята на народа. Изкарват че гражданите са глупави да решават политически въпроси но не са глупави да плащат данъци и да издържат всичко в държавата.

56

Анонимен

преди 1 година

Аз пък искам референдум да се забрани употребата на диводороден оксид. Започвам да подготвам подписка! Който е "ЗА" да сложи +. Не на диводородният оксид в България!

55

Анонимен

преди 1 година

Сакатия плу жек ще се пръсне от злоба, че не е в правителството. А имаше пълна власт преди 2 години. Ама не знаеше какво да я прави защото си е про ст чалгар.

54

Анонимен

преди 1 година

До АнонименГледам употребяваш думата "закон" и е добре да го прочетеш преди това. Парламентът после взима решение дали да го проведе или не! Един референдум има смисъл когато има разяснителна кампания И някакво (поне над средно) ниво на интелигентност. Над 80% от населението ако има зададеш въпрос например "колко са 15% от 60" и им дадеш и калкулатор ще те гледат като полезно изопаемо. Ама виж за ползите/вредите от приемане на еврото като валута са супер компетентни - хахахаха

53

Анонимен

преди 1 година

Ако някой може да напише какъв е бил референдума.

52

Анонимен

преди 1 година

Все едно гледам Achmed the dead terrorist

51

Анонимен

преди 1 година

по закон има референдум и ако се съберат 400 хиляди подписа той се провежда. кое пак не е ясно на либералните лигльовци?

50

Анонимен

преди 1 година

ТОА ГНУСНИК ДА СЕ СКРИВА- ОТ ЕСЕНТА НА 1997Г СМЕ ВЪВ ВАЛУТЕН БОРД- А СЛОВЧО ИСКА КАКВО- *** И ТО МНОГО ЖАЛЪК....

49

Анонимен

преди 1 година

За последен път сте в парламента. Тошко и останалите клоуни - ходете си в 7/8 - там вие е мястото - в чалгийката