35

Скакалец

преди 1 година

ППтата си помислиха, че всичко вече зависи от тях! Да ама НЕ! Стъпят ли на криво ги сваляйте, преди да са направили някой поредна глупост!

34

Идеално

преди 1 година

Ето има и мъже от тази коалиция! Евала на Човека...

33

Анонимен

преди 1 година

Има и други варианти - Боко в затвора още сега, а не след 3-6 месеца.

32

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ-ДПС и ПП са партньори в игра на карти. Всеки лъже другия и иска да го прекара. Залозите са на масата. Боко е на тепсията, Гешев и други залози.

31

Анонимен

преди 1 година

теб заек с тиква вместо глава да те ритал позадниягъз, ако не е е сега сите седесоиди ще ви изрита за да даде на ПП по висока %ност при вземането на решения в ППГЕРБ. а твоите насковци ще се лепнат до кикопетката и ти ристльо шъ ти требе облепокна заниягъз шо там е явният ППерастАсаннедоебан

30

Анонимен

преди 1 година

На този мед му капеше от сърцето когато Буци спечели пореден мандат да язди българите... има даже снимка!

29

Анонимен

преди 1 година

добре постъпихте с подкрепата, но масата пп активисти са талаш! Опитват да се правят на хитри, но... Хитрата сврака с двата крака!

28

Анонимен

преди 1 година

Тоя анонимник защо говори? Закрепиха името на сдс-то за герб понеже на последните бранда им е в абсолютна разруха в софия и сега тоя се опитва да говори като пълноправен човек?

27

Анонимен

преди 1 година

ПП трябва да знаят, че с 36 депутати нямат право да искат цялата власт. ГЕРБ може да свали това правителство във всеки момент и да започнат да се гледат дела срещу някои политици.

26

Анонимен

преди 1 година

Снимката - бяла разкопчана ризка с вдигната якичка и небрежно обръснат... да не си в дискотека бе чичак!? Как ги бутате такива в народното събрание, нямам думи!

25

Мда

преди 1 година

Чистете бацо и ги изпращайте право в канада

24

Не им е ясно нещо

преди 1 година

На нашите не им е ясно все още че трябва да пренасочат геополитическия си компас на изток. Нещо не го осъзнават. Но с хора като Мравояда Ицко и пробиотика Кирчо, които цял живот смучат грантове от САЩ сме обречени да си гнием като трета ръка хора в западните структури.

23

Пращаме тестиси

преди 1 година

Кокорчо отсече! Всеки български мъж трябва да даде един те-с-тис за Украйна! ППДБЛГБТ поради липса на подобни ретроградни полови белези, ще дадат по едно хартиено знаменце с цветовете на транс флага!

22

Ииискаме ДЪЛГ

преди 1 година

Искаме още дълг бе! Молим ви Кирче, Кокорче, Ице!!! Избухайте още 10, 20, 30 милиарда дълг за наша сметка, разбира се И ГО ПРАТЕТЕ ЦЕЛИЯ НА УКРАЙНА!! Всичко според заръките на Козяк!!! Молим ви, действайте бързо! А като избягате в чужбина, ние ще платим, свикнали сме!

21

Анонимен

преди 1 година

Хм, за чии ги подкрепихте тогава? И вие носите толкова отговорност пред народа колкото и те...

20

Платих за магия

преди 1 година

Платих на магьосница да направи черна магия на Ицето Иванов и да му спрат Грантовете от САЩ. Но тя след като се напъна и почервеня цялата, се обърна към мен с думите. МРАВОЯДИТЕ МАГИЯ НЕ ГИ ЛОВИ.

19

Тоя дали му харесва

преди 1 година

Да е kypве на Боко?

18

Анонимен

преди 1 година

До Е и . Тръгни от завода за чували. Плаща осигуровки и данъци, съответно пенсии, освен заплатата на тридесет годишния. Този завод за чували изнася чували за ЕС и тировете стоят с дни по гранични пунктове. А сега си представи и и извън ЕС, пак става по лесно, достъпа до пристанищата в Гърция, Италия и т.н. без граничен контрол. За еврото по-турдно ще ти го обянся. Сега ако имаш 1.95 в джоба, утре ще имаш едно евро. И и нямат правотвоите 1.95 не могат да струват повече или по малко от едно евро.

17

Анонимен

преди 1 година

махкат Гешев, минава комисията за имунитетите и се разпада правителството и после пак са си маркетиногви врагове. Карат си го по план. Изпират се, ама много очевидно. Иначе за постовете заявката си е на ПП, трябва да овладеят службите, за да контролират изборите. Ще ударят едно рамо и на Борисов, няма да пречат и на ДПС. Народаът спи. условия за перфектен лов на шарани.

16

Е и

преди 1 година

"големите цели - подкрепата за Украйна, еврозоната и Шенген."А тези "важни" цели по какъв начин НА ПРАКТИКА ще помогнат на бай Ставри и баба Вуна от село....или Иван на 30 г. и Петър на 50 г.,които работят в завод за производство на.....чували примерно?!?Като отидат до магазина,до енергото,водното,парното и т.н., по малко ли ще плащат и как подкрепата за една война и шенген ще подобри благосъстоянието на 65% от населението,което се води,че се бори за ОЦЕЛЯВАНЕ......