34

Анонимен

преди 1 година

Вие сериозно ли? Това е все едно на сложиш в чаша с вода една прашинка захар и да очакваш водата да е сладка. Българина първи се хваща на въдицата за всяка такава новина, защото не е лесно да се мисли !

33

Анонимен

преди 1 година

Насраните от страх путиновци решиха,че само така могат да попречат на украинците да напреднат по фронта. Това е чиста логика. Мало умните путинофили обясняват как украинците са го направили,но като ги питаш каква е логиката те да го направят те гледат тъпо и почват да говорят за някакви наркомани и нацисти-нищо общо с въпроса естествено. Руснаците са срам и позор за славянските народи

32

$$$€€€ провалил се

преди 1 година

Говори ме за морето и вече със сигурност ще плуват бомби и севъжможни трупове човешки и животински Сезона ще бъде КАТАСТРОФА ЗА КОЯТО ЗЕЛЕНИЯ МАРОДЕР И СТОТИНКА НЯМА ДА ДАДЕ. Но има и още по-важно ,ВЕЧЕ НЕ СЕ ГОВОРИ ЗА СЪСТОЯНИЕТО НА ВЪЗДУХА КОЙТО ДИШАМЕ И ПО ГРАДИНИТЕ ВСИЧКО ПОЧЕРНЯВА ОТ ТЕЗИ ХИМИКАЛИ КОИТО СЕ ПРОИЗВЕЖДАТ БОМБИТЕ ТРОВЯТ НИ БАВНО И СИГУРНО В ИМЕТО НА ДЕМОКРАТИЧНИЯ ФАШИЗЪМ НА ЗЕЛЕНИЯ ***

31

Сата НАТО

преди 1 година

Чак странно ми се струва как украиноробите обвиняват Просията, но омаловажават замърсяването на румънския и българския бряг. Абе, кажете си - имахме военна необходимост и счупихме шлюзовете. Хората ще ви разберад.

30

Алекс

преди 1 година

След тази новина само крайно празноглав ще отиде на родното Черноморие.

29

Карибски пират

преди 1 година

Ще се къпете на Слънчака сред трупове на хора и животн.Ето защо силно препоръчва Гърция.Вариант 2-на село с маркуча от чешмата.

28

Анонимен

преди 1 година

Напротив,това количество вода не само няма да замърси това блато Черно море а по скоро ще го освежи!Елементи като това професорче,отново търсят под вола теле!!!

27

до 29

преди 1 година

И какво като не достигне нашите брегове?! Катастрофата е огромна. Благодари на "братска" Русия, дето изтрови децата ни като лъга седмици за Чернобил.

26

Анонимен

преди 1 година

Какво да кажем?! Нагла, голташка Русия има опит с непоправимите катастрофи. СССР какво направи в Чернобил? Катастрофа, равняваща се на 50000 бомби, като тези над Хирошима и Нагазаки. Сега отново... Де що е руснак, само мизерии, беднотия, наглост и лъжи.

25

Анонимен

преди 1 година

Гледайки теченията.... няма такава вероятност да има замърсяване близо до бреговете на България. Пак пишман експерти, които дори не живеят до морето.

24

Анонимен

преди 1 година

Този тип винаги се позиционира с негативна и плашеща информация във всичко и чака поръчки, щото тя се продава най- добре по света! Сега очаквам да даде интервюта в немски и австрийски медии и да удари туризма. Немците и без друго са уплашени, че сме близо до войната, а немското правителство нищо не прави да успокои населението.

23

Слънчака

преди 1 година

Водата е заляла складове с химични материли,складове с торове,фекални води,трупове на животни.Приятно изкарване на Мутроморито.

22

Анонимен

преди 1 година

За маслата незнам.но ямите с загробени умрели животни водата ще ги отнесе.гробищни паркове,всичко това е бактерии и зараза.А болестите който ще се развият от отнесените помиини ями.тоалвтни всичко това ще влезе в Черно море.който ще е на плаж може поне да се замисли.

21

Анонимен

преди 1 година

Абе ти малооооумен ли си,бутнати са шлюзовете а не самата централа и трафовете където има най много масло,или замърсителите които ще бъдат влети в това количество вода са нищожни,само един танкер като направи промивка на своите резервари изхвърля в пъти повече ***!Престанете да шашкате хората,проблем има но той не е от естество замърсяване!

20

Ужас

преди 1 година

Дано не е радиоактивна водата от язовира не знаем дали не е заляла боеприпаси с убеднен уран - маслата отделно , колко беди ни стовари украйна - с чернобил и сега пак

19

Даже

преди 1 година

Язовирът е 18 кубични км вода, а Черно море 547000 кубични км, това е капка в морето, освен ако водата не е радиоактивна, но нали е ползвана за поливане...освен за худроелектроцентралата?

18

НЕ НИ СТИГАТ

преди 1 година

ОТПАДНИТЕ ВОДИ ОТ ХОТЕЛИТЕ, АМИ СЕГА И ТОВА

17

До 8

преди 1 година

До АнонименПредлагам да вземеш една кофа чиста вода, да сложиш в нея една чаена лъжичка ***, да разбъркаш и да пиеш.

16

Анонимен

преди 1 година

Какви масла в язовира?! -----///------ Маслата са от разрушените съоръжения по стената и от всичко, отнесено надолу по течението.

15

Анонимен

преди 1 година

Много ми е интересно как при ориентировъчен обем на Черно море от около 600 милиарда кубични метра вода,как тия 18 милиарда кубични метра ще предизвикат някакъв проблем? ----///----- Те няма да донесат проблем в Турция и Грузия, ще донесат проблем при нас. Така върви течението. После, ще ти кажа под секрет, че морето никой не го разбърква с черпак като чорбата - като сипеш нещо в единия край, общо взето доста дълго време си остава там.