18

ПП

преди 1 година

Защо толкова много хора има, дето постоянно хулят и обиждат? Румен Радев е много добър президент - само той истински отстоява само и единствено българския интерес! Не ви разбирам, защо вие само обиждате малкото истински българи! Значи според вас всеки българин, който държи на България и на българския интерес е русофил, така ли? Първо се погледнете отстрани и се замислете защо постоянно хулите по честните родолюбци и патриоти на България.

17

Анонимен

преди 1 година

По добре от Плювню!

16

Българин

преди 1 година

Радев...и да ги следваме в делата им...Ботев: Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии!!!Ботев е велик Българин и Родолюбец!!!!!

15

Анонимен

преди 1 година

Времето на Румяна Радева безвъзвратно изтича, руска матрьошка

14

Анонимен

преди 1 година

Радев, нямаш право да се изказваш за Ботев и който и да било борец за свободата на майка България! Всички те до един са върли русофоби, а ти си едни кремълски роб.

13

Българин

преди 1 година

Не само зеления чорап се е поклонил пред героите. Цялата ни армия която си няма генерали също се е поклонила. Но не пред мутрата от Банкя, която все още си търси шапката, тази пожарникарската. От Симеоново.

12

Анонимен

преди 1 година

Езика на омразата на РР и Копейките вчера призоваващи за кръв и бутове Затова нашите герой си дадоха живота ???

11

Анонимен

преди 1 година

Ботев и Левски светла им памет герой ще бъдат почитани и ще останат завинаги в Историята но много ме боли когато фалшиви родолюбци и патриоти ги използват за свой мръсни цели България е раждала и ще ражда достойни хора но за съжаление в момента не ги виждаме и разпознаваме защото омразата и пропагандата ни е заслепила РР ти не си моя президент

10

Анонимен

преди 1 година

Как почитате героите ни от възрожденската революция?На 24 май всички въздишахте по някаква наградка за един автор, който каза дословно:Освобождението ни е поробване и е нямало турско робство.Иначе почитате, но позволявате такива неща и мълчите за такива глупости, а те се награждават международно.Затова ли се бориха Левски и всички революционери?

9

bl

преди 1 година

"Американското посолство в София публикува информация относно готвения протест пред Президентството в 18:30 часа днес" ... За такова намесване във вътрешните работи на България трябва да се привика посланика или да се изгонят няколко дипломата.

8

Анонимен

преди 1 година

Със словестни изказвания няма да се оправят нещата

7

Анонимен

преди 1 година

Срамно е тази руска разведка да петни паметта на Ботев с изказвания.

6

посолството

преди 1 година

Американското посолство в София публикува информация относно готвения протест пред Президентството в 18:30 часа днес. На официалната страница на институцията е посочен начален час, място, както и че в акцията се очаква да се включат хиляди души. Ето какво още пишат американските представители у нас в съобщението си:В петък, 02 юни 2023 г., около 18:30 ч. ще има демонстрация, която ще започне пред Президентството в центъра на София. (18:30).

5

Granik

преди 1 година

Радев остави тия високопарни слова, по добре влез в реториката на жена си и говори за еничари, ибрик*чии, мъжки ласки и т н..Явно така си говорите с нея вечер на масата на шише ракия.

4

Дедо

преди 1 година

Митрофанова що я няма на тържеството до Радев? Ама те руснаците много май не са одобрявали Ботев и Левски.

3

Анонимен

преди 1 година

Скрий се най-после, БРЕ! Като кукувица от часовник - ку-ку, по повод и без повод! Сквернословие е от твоята паст да споменаваш името на светиня!

2

анонимен

преди 1 година

започна лицемерието

1

ЕС момче за всичко

преди 1 година

украински наратив прокарва пр,имата и тук