36

Анонимен

преди 1 година

На морето дупка, чака рака де!

35

Гълъбът на Мира

преди 1 година

Гъвкаво да си раздадат субсидии за последно, защото идва редовното правителство, а др. Радев емигрира в Приднестровието...

34

Олимпий Панов

преди 1 година

Няма да се плашете ще направим как-то в Америка ще вдигнем тавана))!

33

Анонимен

преди 1 година

До АнонименПенсиите ще са. Две години се опитват да бутнат пенсионерите с "ваксини" и не стана. Сега студ и глад докато не отърват хазната от присъствието си.

32

Анонимен

преди 1 година

Комунистите обичат да крадат. Пък и друго нищо не могат да правят. Това са едни обикновени селяни, които първо национализираха всичко, после си го приватизираха и сега пак нямат. Защото са си селяни. На руснаците са им трябвали такива неуки хора, че по-лесно да ги командват.

31

Анонимен

преди 1 година

От последните 24 месеца сме управлявани 18 месеца само от служебни правителства. Само един път имаше редовно избрано правителство за 6 месеца, което беше свалено от хартиената коалиция. Та така 18 месеца се управляваме от президента, но на служебните му министри ПП-ДБ са им виновни за тяхнотото управление. Странна логика!

30

Анонимен

преди 1 година

А при лошия Борисов с пачките в чекмеджето и къщата в Барселона бюджетът винаги беше на излишък а външния дълг намаляваше... Ама тъй то, няма толкова богата страна която може да изхрани комунистите.

29

Анонимен

преди 1 година

Румката уби бизнеса и сега очаква данъци! Е няма как да стане! Този човек е вреден за държавата и изобщо не се вписва в моите представи за президент!

28

Мнение

преди 1 година

Служебното правителство на Радев е вредно за държавата!

27

Право на мнение

преди 1 година

Най-некадърната финансова министърка Росица Велева.

26

??

преди 1 година

До Бюджетни абсурдиТова се случи по време на предишното редовно правителство на ПП.Публикуваха пълен списък с всичките държавни поръчки коя фирма колко е езела. Не знам дали още я има публикувана тази информация, но може да се намери.

25

Ванга

преди 1 година

Време е тази дебела тьотка да се разкара и Асенчо да поеме нещата...

24

Христо Христов

преди 1 година

Демек 50% от нарастването в бюджета идва от ЕС? А неграмотните и некадърни мързеливи европро'с'таци, дето чакат ЕС да им ДАДЕ "европейски МРЗ" ревът, че от посолствата ги командвали. Я млък пла'з'модии такива! ПП. Недоразумението евроатлантическа българия трябва да бъде закрито, заедно с евроатлантиците и.

23

Анонимен

преди 1 година

На България и трябват старчески домове, пенсионерски клубове и хосписи. Всичко друго може да се съкращава. Например имаме 50 университета. И 3 ни стигат. Който има пари, си праща децата в чужбина да учат и без това.

22

Бюджетни абсурди

преди 1 година

Чакам да видя кое правителство и кой кмет е готов да въведе 100% прозрачност в невоенните (и не на спец службите) държавни разходи. Примерно искам да видя за какво по-точно отиват парите за ***. Колко за заплати, на колко души, колко за камиони, за колко камиона, колко за гориво, за колко литра, колко за чували, за колко чувала. За да видим къде има и къде няма надплащане, къде се взема повече от колкото трябва и къде не. Всички договори/поръчки трябва да имат разбивка за всяко нещо в тях.

21

Анонимен

преди 1 година

лЕЛЧЕ НАМАЛИ РАЗХОДИТЕ. сПРЕТЕ ПОДМЯНАТА НА ЗДРАВИ МАНТИНЕЛИ НАПРИМЕР. АЙДЕ ПО-ЛЕКО С ДАЛАВЕРАТА ЧЕ КАТО КИРЧО И АСЕНЧО ХВАНАХА ВЛЪСТТА ПЪРВИЯ ПЪТ ЗА СЕДМИЦА ОПУКАХА 12 МИЛИАРДА. сЕГА КОТО ГЕПЯТ ВЛАСТТА САМО ХАРМЕНЕ ЩГЕ ИМА. ПРЕЗИДЕНТА ДА СЕ ИЗВИНИ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ЧЕ Е ИЗБРАЛ ТЕБЕ КИРЧО КОКЧО И ДЕНКЧО... И ШИШЧО... ИЗВИНИ СЕ БЕ

20

Анонимен

преди 1 година

Много нещо има да се затваря. Това общини с под 1000 човека население, болници, санаториуми, училища без деца в тях, детски градини, съдилища, прокуратури, МВР-чантаджии и т.н. и т.н. Да се чуди човек откъде да почне.

19

Kiro

преди 1 година

По-добре е да се емитират ДЦК-та и с тях да се финансира отколкото да опоскаме резерва и да се наложи да префиксираме набързо лева на 4:1 за евро.

18

Анонимен

преди 1 година

Да не забравяме, че служебното правителство изпълнява бюджета, изготвен от Асен Василев

17

Бюджет

преди 1 година

Спрете да харчите толкова много! Много се радвам, че по закон трябва да има нулев дефицит, ако не се приеме бюджет. Аз гледам да харча по-малко от колкото печеля а държавата все е на кредит. Разбирам да харчите за инвестиционни цели - за неща като електроцентрали, магистрали, напоителни съоръжения, пристанища, терминали, метро и подобни, но има смисъл само ако парите ще се върнат в държавата и кредитите които вземате ще се изплатят за по-малко от 20 години. Спрете да ни пилеете парите!