389

Ром"с

преди 1 година

За послоството и посолствата пишете,а не бягайте от тях..да чуем кой са тези посолства,кое е това посолство ...а да руското е )). Представяте си ,ако бе руското посолството..вчера всички вестници ,ТВ,пищман-експерти,водещи от типа Бойко ...щяха да ореват България чак до Стамбул града да се чуее..))

388

българин

преди 1 година

Добре, че Радостин имаше смелостта да им изкара кирливите ризи! Избори, избори докато се премахне тази гнус!

387

ЗА ПРОКУРАТУРАТА

преди 1 година

"Записите на Радостин Василев се оказаха от съвета на ПП, какво има в тях?" - струва ми се, че има материали ЗА ПРОКУРАТУРАТА. Сега е момента Гешев да направи нещо предполагам наистина полезно за РОДИНАТА - повдигане на обвинения на Кирил П. и Асен В. за това дето обясняват как ще се сменят чрководните постове в соловите ведомства с хора одобрени от посолството, каква е играта с ББ, каква е ролята на Габриел.. Това си е НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО.

386

Boko

преди 1 година

До Men Точно такива "предатели" са най-достойните хора за уважение!. Политиката на ПП е ярък пример за предателство - смърди на политически трупове, които излъгаха и лъжат още своите последователи - умнокрасавците на улицата!.Евала, на Руди, ноже всякакъв да е но "изигра" като истински актьор!

385

Men

преди 1 година

Веднъж ПРЕДАТЕЛ, завинаги ПРЕДАТЕЛ!!!

384

Мдаа

преди 1 година

Изборите били решението. .. ! Ами нали затова се проведоха избори бе ейййй.., но проблемът е, че вие не искате да се съобразите с резултатите от тях !

383

ПроСоТо

преди 1 година

аз съм доволен ...Защото от край време е известно,че за да се оправи една работа,тя трябва тотално да се обърка..

382

Анонимен

преди 1 година

Много прав е бил Цар Борис , като е забранил политическите партии !

381

НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛС

преди 1 година

В САЩ за всякакви дребни неща вече арестуват бевшия и настоящ кандидат за президент. А у нас се чудя ЗАЩО ПРОКУРАТУРАТА НЕ СЕ САМОСЕЗИРА във връзка с изтеклия запис, има и сеидетели достатъчно? На мен това ми звучи като НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО!

380

анонимен

преди 1 година

ПП сами си го получиха! Гелчето предаде ИТН и се присламчи към Кирчо и Кокорчо, и сега предаде и тях! Хубавото е, че видяхме истинската им същност: алчност за власт и пари, наглост, простотия и немощ!

379

Хахахаха

преди 1 година

Голяма работа. Така се говори. Нормално. Предателят къде ще намери работа?

378

Излишни напъни!

преди 1 година

Няма никакво значение дали сега ще бъде съставено правителство или няма да бъде съставено правителство, защото в края на краищата, краят на войната в Украйна ще донесе на България края на вътрешните и външните и врагове. Българите сме европейци и ще останем такива завинаги...

377

Bs

преди 1 година

Записите показаха само, че Кирчо, Кокорчо и Атанасов са изключително прости хора. Което не е новина

376

Анонимен

преди 1 година

Когато Костадинов ви разказваше цялата истина която бе доказана с този запис, всички се правихте на заспали, сега като има доказателство за държавна измяна, какво ще правите. Костадинов беше прав за ковид, за американското посолство, за предателите, прав е и за "войната" в украйна. Време е за Възраждане ! Време е България да спре да бъде колония.

375

1

преди 1 година

Благодаря на Радостин Василев за изкарване наяве на този запис. Обществото има нужда да знае истината!

374

На Боко Чекмеджето

преди 1 година

*** Киро и Мошенника Кокор се прецакаха сами. По примера на Ристю Фашиста. Ристю се записа сам в парламента, тия онлайн. На правиш такава среща през интернет, и да говориш такива неща трябва да си изключително куха лейка. После службите и Президента били виновни. На калпавия *** , космите му пречат.

373

Читател

преди 1 година

Природата е наказала брикета,затова си отмъщавана нормалните хора.Предателите,Господ ги наказва и то жестоко.Българите сме юнаци,когато сме в къщи. Кой предаде В.Левски,кой уби Хр. Ботев,мерзавци сме ние като нация и това е!

372

Професионалист

преди 1 година

На този фъфлещия му се плаща яко,не му обръщайте внимание, изхвърлете го от НС и направете правителство.

371

Клиент

преди 1 година

Между другото, бихте ли поверили делата си на такъв адвокат, който може да ви изпее където и когато му скимне?????????

370

Анонимен

преди 1 година

КОГАТО ОБИКНОВЕН ГРАЖДАНИН ВЛЕЗЕ В СЪДА КАТО ОБВИНЕН, СЪДЪТ ИЗХОЖДА ОТ ПОСТАНОВКАТА ЗА "ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА" И ГРАЖДАНИНЪТ МИГА НА ПАРЦАЛИ КАТО ГО ОСЪДЯТ, А КОГАТО СТАВА ВЪПРОС ЗА ПРА*СЕ_ТА*ТА ОТ ПОЛИТИКАТА "ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА" ИЗЧЕЗВА В ГОРИТЕ ТИЛИЛЕЙСКИ ПРОГОНЕНА ОТ ОПРЕДЕЛЕНИЕТО "НЕРЕГЛАМЕНТИРАНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА"...