29

Ася

преди 1 година

Гешев Борисов беше 2 години без имунитет,кое ти пречеше да повдигнеш обвинение?!Твърдиш ,че си мъжкар- е не си,много са такива ,, мъжкарите" като теб,а всъщност са обикновени махленци,интриганти Жалки,че ми беше симпатичен

28

НЕМА ОРА НЕМА МЪНИ

преди 1 година

И КВО МИ ДРЕЕМЕ, ЧЕ НЯКОЙ СИ ИМАЛ ПАЧКИ, 20 ИМОТА ИЛИ КЛАТИ ЛЕННА ИЛИ МАТА ХАРИ? ПАРИТЕ МИ СА МИ У ДЖОБА И СА СИ МОИ. ХАРЧА ТАКА, ЧЕ ДА МИ СТИГАТ. ЩО ДА ГЛЕДАМ В ЧУЖДИТЕ ПАНИЦИ - НА КИРО, АСЕН, НА РАДЕВ И НА БОЙКО? САМО ДА СЕ ЯДОСВАМ И ДА СИ УБРАЗУВАМ РАК? ЗАПИСИТЕ ЯСНО ПОКАЗВАТ КОЛКО СМЕ ЗАБЛУДЕНИ.

27

Анонимен

преди 1 година

Не знам г-н Гешев, ама много пътувания последните седмици. Ти пътуваш до щатите, Румбата до ЮАР, Боко в посолството, Кирчо говори с Лайнарката ..

26

Анонимен

преди 1 година

Да идва Кьовеши,че тука няма кой.И да ги подпука наред,като в Румъния.Верно,унизително е друг да ни върши работата,ама до там сме я докарали.

25

СМЕХ...

преди 1 година

...НИЩО ВИ НЕМА ,БЕ...СЕГА СЛЕД 10.0623г. ШЕ ГРИЗНЕТЕ "КЮЛЧЕТАТА"..ХА,ХА,ХАААА...ПОНЕЖЕ НА ВСИЧКИ ВИ БЕХА ГОООООЛЕМИ ЧОВКИТЕ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

24

До 13

преди 1 година

Верно си такава.Испанците нищо подобно не са казали.Точно обратното.Имат обосновано предположение за пране на пари,свързано с премиера на България Б.Борисов.Но той си е вързал гащите,като и къщата и бутика не са на негово име,а на миската и дедката/приятел на Боко/за когото набързо я омъжиха,а после пак набързо ги разделиха и набързо продадоха имотите.

23

ГОЛА ВОДА!

преди 1 година

И ВСЕ В АМЕРИКА ХОДЯТ ЗА ПОДКРЕПА? НЕ РАЗЧИТАТ НА ПУТИН? ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ, ГЕШЕВ, КИРО И АСЕН, КЪРО, А ПОСЛЕ - БУМ? ВИЖ НИНОВА СИ СТОИ ТУК И РЕШЕТНИКОВ НА КРАКА Й ИДВА, АМА ПОСЛЕ СЕ ХАПЕ, ЧЕ ГО Е ПОСЛУШАЛА ЗА РАДЕВ? А СВЪРШИ ВОЙНАТА, А СА НИ СПАДНАЛИ ПРИХОДИТЕ. ЗЕЛЕНСКИ Е БЪЛГАРИН!

22

Анонимен

преди 1 година

Да ама нищо не се случва. Само пушек вятър мъгла и много приказки. В Румния ги вкарват по затворите един след друг. В България само заря и пуканки.

21

Анонимен

преди 1 година

Самия Борисоф каза ,че признава че е сниман в спалнята.Това само по себе си е престъпление.Дори да няма кюлчета.Но защо няма уволнени от НСО.Попускане на външни лица е сериозно обвинение и Борисоф го казва като да е ежедневие.

20

Абе

преди 1 година

не, че нещо, ама смешна работа с тея кюлчета и т.н. Ама колко му е да манипулират хората! Винаги вниманието е там където не трябва! През това време други яко крадът! За никой не съм, но всичко е съшито с бели конци!

19

Анонимен

преди 1 година

Когато обвинението усложливо спи резултата винаги е такъв.

18

Анонимен

преди 1 година

Абеее,всички сте за панделата,ама няма кой да ви вкара.

17

Анонимен

преди 1 година

До 13 ... Испанците не са казали , Ив няма нищо нередно А са дали разследването да се довърши тука.Прането на пари не обхваща само рамките на една държава.Ако България не съдейства или умишлени бави , няма закон който да осъди България.За сега.

16

ВСЕ ЗАРАДИ НАС?

преди 1 година

ТОА ДРАСКА ДА СПАСИ КОЖАТА СИ. В ИМЕТО НА НАРОДА, А?

15

Таня

преди 1 година

Гешев,Гешев,щом ченгеджийницата Бивол са ти и източника,жалко за теб

14

Анонимен

преди 1 година

Чудя се,този човек,как " клепа"???! То неговото,не е очи а ДУПКИ!!!

13

Анонимен

преди 1 година

Прикриване на престъпност и криене на сведения за престъпление те прави съучастник с това престъпление..Това Главния прокурор не го ли знае Или има друго законодателство в България за което аз не знам.Щом тези които ни съдят и обвиняват не познават законите , как влизат в домовете ни и ни арестуват по нощници.Забравихме бързо , че тоя безочлив човек ги вършеше тия и без дори доказателства .А тук има доказателства а се оказва че няма арестувани Това е България

12

коко

преди 1 година

А защо няма статия че делото с кюлчетата и пчките е ПРЕКРАТЕНО

11

ТЪПА КАСКЕТКА

преди 1 година

НАЛИ ИСПАНЦИТЕ КАЗАХА, ЧЕ НЯМА НИЩО НЕРЕДНО?

10

Анонимен

преди 1 година

Въпросът е защо делото е прекратено и по чия заповед?