231

Анонимен

преди 1 година

ПП,ДБ кокво правиха с президента, "алабала", нали? Мислиха ли, за избирателя тогава?

230

CIA MasterClass

преди 1 година

Всички тези отиграха предизборната кампания по учебник. Събраха вота, говорейки един срещу друг, подвеждайки хората, давайки им надежда, че ще се разправят с тях и ще се изметат взаимно. Два отбора, но с един и същи треньорски щаб :) преди стадиона един срещу друг, вътре един до друг ;)

229

А бе Радев

преди 1 година

А ти какво очакваш от демокрация по американски?!?

228

Анонимен

преди 1 година

Всички от правителството ги изкара лъжци и шарлатани....и само Радев, служещият на Русия марионет- най- моралният, най- принципен и изявяващ се като съдник на партиите в една парламентарна република....

227

Ханс

преди 1 година

Тоя да си ходи в Славяново, да управлява стадо овце...

226

Опаа

преди 1 година

Радев не говореше ли че трябва партиите да се разберат и че иска редовно правителство?Защо вряка сега е въпроса, да не би Мутрофанова да му е натиснала копчето ?

225

ъхъъ

преди 1 година

Това го казва човека който излъга собствените си избиратели. Този президент беше избран за да защитава интересите на държавата ни като НАТО-вска про-Европейска демокрация !Долу Радев, оставка на кремълските къртици !

224

Анонимен

преди 1 година

Радев - време ти е за ЧВМ!

223

Анонимен

преди 1 година

радев защо ограби хазната с 4 милиарда в последния ден, на кого даде парите на държавата

222

ЬЬЬ

преди 1 година

Смешен и ЖАЛЪК президент,работещ в полза на путин и войната.С оглед последните няколко парлам.избори се вижда ясно,че герб-сдс и пп-дб са винаги на първите две места със сравнително малки разлики между тях,а радев губи необратимо доверието на хората. Питам:с какво право говори негативно за новото правителство без даже още да е встъпило в длъжност и защо,след многократните нарушения на конституцията,той все повече е жаден за власт и за еднолично управление?Изводите са повече от ясни...

221

идиот с рубли

преди 1 година

До Радев в Москва - това е той избраният от народа и БКП-ДС президент....

220

на никому нищо!

преди 1 година

До до гласувалите Само Господ - БОГ е истинския-творец и президент над президентите!!!!

219

Ken

преди 1 година

С вдигнат юмрук ли скочи ?

218

Българин

преди 1 година

Проsтият ни народ си го преизбра Радев, когато вече беше ясно, че е руска ***. Да сте живи и здрави и много да му се радвате сега.

217

Радев в Москва

преди 1 година

Точка! Само не казва какво трябваше да стане? Цялата ДС и руската пета колона са ангажирани да няма интеграция в ЕС че и на дебелия Пеевски му натиснаха копчето да мъти водата

216

Некъдърник

преди 1 година

Отровен политик е резидента за 2 години сасипаха държавата

215

единица мярка

преди 1 година

Вреден, по-вреден, най-вреден...Радев.

214

Майкооо

преди 1 година

Сега Гундяев пак ще му набива обръчите и опъва ушите

213

до гласувалите

преди 1 година

Някаква файда от гласуването? Аааа? Щото аз кога писах че няма да гласувам ме обявиха за предател и т.н. Вие кат гласувахте докъде я докарахте?

212

Съвет от дядо

преди 1 година

НС да отнеме привилегиите на Радев след мандата. Никакви заплати до живот.Максималната пенсия и това е. Заслужил си го е напълно. Йотова я нямаше в НС. Май си сритаха конете.Тя беше за правителство.