Опитният Радостин Кишишев има зад гърба си 88 мача с националната фланелка на България, като е играл на три пъти срещу Англия.

Настоящият играч на Черномо­рец говори пред "Тема Спорт" за предстоящия двубой между България и Англия, който ще се играе в петък.

"Ако трябва да гледам реално на нещата, трудно може да се надяваме на пълен успех. Но все пак всичко е възможно във футбола, не се знае как ще се развие мачът в петък. По-скоро можем да се надяваме на равенство, което в случая ще е с цената на побе­да, на голям успех", сподели Кишишев.

"Големият плюс на Англия е техни­ят селекционер Фабио Капело. На всички е ясно, че италианецът е един от най-добрите в света. Най-силно­то звено е нападението. Притежават един голям лидер в лицето на Уейн Руни", отчете Тинката и добави за нашия отбор:

"Няма как хората да имат респект от нас, след като падаме от кой ли не. Това са реалностите. Със сигурност щеше да е друго ако Бербатов играеше. Разбира се, няма гаранция, че България ще е победител, но с опи­та, който имаме, можеше да помогнем много."

Какво още каза Радостин Кишишев вижте тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase