22

555

преди 12 години

"Друго щеше да е, ако играеше Бербатов, смята Тинката"Ама да бе,то сега Бербатов е виновен.Виновен е,че не е тук за да играе за 11 човека и пак *** българи да го плюят.Той е виновен,а не манекенките от националния които могат да играят само по масите.Абе Бербатов е виновен...

21

Зиг

преди 12 години

Всички, които плюете Бербатов, "националния предател" - а вие бе, псевдо-патриоти - вие какво сте направили? Вас човек не може да ви накара да се наведете и да си приберете *** от улицата, иначе много на "национална гордост" го удряте. Типично по български, ако един успее да изплува от тинята, другите ще направят всичко възможно да го издърпат отново там.

20

Бог

преди 12 години

Утре 2:1 за България.

19

Фен

преди 12 години

Чалгата и манекенството, не е като самбата и футбола.

18

-0-0-0

преди 12 години

dori i da e razbral ,4e e sgre6il ,ve4e e mnogo kysno ,da se popravi !vsy6tnost ,mai ,tova e edinstvenata gre6n stypka v kariierata mi ,do sega !ako ne be6e genii niama6e da go komentirame i da ni boli !nali ?!?:)

17

Валери

преди 12 години

За мен постъпката наБербатов е недостойна. Ащо се отнася до престоя му в Манчестър това е за бъдещето сиви. Едно е завършил кариерата си в Манчестър друго е изгонен.

16

noname

преди 12 години

Какво пак плюете Бербатов, много ясно че няма да играе за националния, като са смешници.Да сте чули за него къде се е напил, с коя чалгаджийка бил? Футболисти ми били, всички са пияници, парите дето лапат по-добре да отиват в другите спортове.

15

gogo

преди 12 години

Никога България няма да има футбол докато има: 1- тва подобие на ръководство в БФС,2- черно тото,купуване на мачове , и 3- чалга.....................След като се премахнат тези 3 неща може и да направим нещо,но до тогава и дума не може да става за футбол .

14

виц

преди 12 години

Бербатов към САФ:-повече няма да играя за националниятСАФ:-а къде ще играеш?

13

Анонимен

преди 12 години

Какви 3 гола ,бе !!! моля се да не са повече . Ако са само 3 значи моралната победа е за нашите ***!!!

12

гъзара

преди 12 години

браво на Бербо че се отказа няма само той да им бърше насраните *** на тия от бфс и Герена.

11

Анонимен

преди 12 години

"Ако трябва да гледам реално на нещата, трудно може да се надяваме на пълен успех. Но все пак всичко е възможно във футбола, не се знае как ще се развие мачът в петък. '' Господ трябва да слезе от небето да ви помага за да имате успех с този отбор !

10

пенсионер

преди 12 години

А АКО Е С 3 ГОЛА Е ДОБРЕ ЩЕ ИМА БАНКЕТ В НЕКОЯ КРЪЧМА....КОИТ ГИ ФАНИ ГИ БИИ,ХОРАТА НЕ СИ БИЯТ МАГАРЕТАТА ТОЛКОЗ БЕ ТЦ ТЦ

9

Анонимен

преди 12 години

май ще падаме с над 3 гола разлика пак

8

гошо

преди 12 години

бербо е пълен предател национален мишок....ко го защитавате този ***...резерватов

7

До Сиси

преди 12 години

Хич не му мисли за Бербо!Ще те купи и продаде!Няма за какво да го обвиняват, че отказва да играе!Човека държи на реномето си!Хубав лош,това е положението!

6

сиси

преди 12 години

ВЪОБЩЕ ДА НЕ СЕ ВРЪЩА БЕРБАТОВ....ДА СИ СТОИ НА ОСТРОВА ТОЯ НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ...ЩЕ МУ СВЪРШИ КАРИЕРАТА НА РЕЗЕРВА И ПАК ЩЕ ДОИДЕ ТУКА КАТО НАСРАНО КОТЕ....ДА ВЗЕМА ТУРСКО ГРАЖДАНСТВО ТОЯ ПРЕДАТЕЛ ГНУСЕН...ТОИ НА НЯМА ЗА ЖИВИ А НИЕ ГО ВЕЛИЧИМЕ...Я ДА ХОДИ ОТ ТАМ КЪДЕТО Е ИЗЛЯЗЪЛ ТОЯ МИШОК ГНУСЕН...

5

хубав човек

преди 12 години

Бербатов , оставете го "звездата",Най-големият "български" спортист.Като му загасне кариерата като резерва,ще се върне и ще почне да дава акъли.Да си стои на острова,като го е срам че е българин,да се представя за румънец....

4

Анонимен

преди 12 години

България и футбол?Невъзможно!Все едно в България да е изработена совалка и с нея в космоса да са изпратени космонавти!В България футбол и мафия?Ами на 100% процента обвързаност!

3

пенсионер

преди 12 години

ами на такова ниво ни е бг футбол,не виждатели че нашите футболисти ги вълнува само чалгапевиците и кръчмите....така е и по зле ще става....повръща ми се от бг футбол...то няма де