Защо е без намордник? Какво прави на седалката?
Защо е без намордник? Какво прави на седалката?
Снимка: Стеляна | 06 юни 2017 13:00
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
30
8169
12
30
Напиши коментар Коментари
23
1
 
0
 
! Отговори
Румен Раев преди 6 години
дедо митко ке ме фанеш за дедовия
22
0
 
6
 
! Отговори
X преди 6 години
Дреме ми дали е с билет. По- късно като се окаже, че единствената свободна седалка е със следи от куче какво правим?
21
1
 
7
 
! Отговори
дедо митко преди 6 години
До Kaya - да бе, кучето на седалка , а дядо ти прав - немедленно ви бия шута и на двамата, ако нема билет и знак "място за кучета"
20
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това да не е женати, че да ѝ слагаш намордник. И да я питаш няма ли да ти направи нещо на седалката.Това огромно куче, каквото е агресивно, сигурно си се притеснил да не отхапе нещо огромно. А като гледам как се е притеснила собственичката, сигурно си спретнал грандиозен скандал, вместо да се прав, че чатиш, докато снимаш, за да не насъска звяра по теб...
19
2
 
3
 
! Отговори
Хахахах преди 6 години
Дайте сега да видим кой къде какво е видял - в Германия, в Единбург и къде ли още не и да направим кръгла маса по въпроса... В тези държави подхождат с добро към хора и животни. А системата им на градски транспорт е поне 40 години пред нашата. Дайте първо да се справим с тия, дето се возят без пари за наша сметка (и това не са само интегрираните), да не търпим някой да ни залъгва с "нови" трамваи на 20 години, да не се тъпчем като сардели, пък тогава да умуваме за някакво джобно куче.
18
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До еди кой сиМи в много държави, не знам ти дали познаваш картата. В Швейцария можеш да влезеш в лобито на петзвезден хотел с кучето, в Австрия съм виждал в ресторанта на куче да му носят паница с вода и му я слагат до масата. Нищо лично, просто хората са малко по-освободени и не си избиват комплексите като тричат кучета. Ние щото много ги разбираме нещата и най-вероятно кучетата са ни виновни за ***, в която живеем. На мутра няма да кажеш копче и ще скимтиш, ама на куче може... ***.
17
4
 
7
 
! Отговори
bobo преди 6 години
ОФфф от такива Хейтъри ми е писнало!!!!Аре като си толкова отворен утре Ела се качи в 102 или 11 и свали всички без билет или смърдящи........палячовци само знаете да снимате и да говорите в Нет@ Ама сте мишки!!!!!!!!!!!!!!
16
1
 
7
 
! Отговори
Чужденец преди 6 години
До Kaya (15)Лъжеш като ***. За вседение на аудиторията.
15
3
 
15
 
! Отговори
дон преди 6 години
От 5г живея Германия,куче на седалката не съм виждал,но и повечето са без намордник,стопаните гарантират явно.Кучето стои в краката или под седалката.Така че ,възмутената е права, уважаеми многознайковци.
14
7
 
9
 
! Отговори
еди кой си преди 6 години
До Баба ВунаВ коя "нормална държава" видя куче в ресторанта или в магазина - във Виетнам ли? Държат ги вързани на входа
13
23
 
15
 
! Отговори
Kaya преди 6 години
Аз имам куче (доста по-голямо от това на снимката) и в Единбург - град, който във всяко едно отношение е доста по-развит и подреден от София, имам право да я качвам с мен в автобуси, таксита и влакове. На седалката. Без намордник. И без 'будни граждани' да ме наричат нагла.Де да ни бяха това истинските проблеми...
12
5
 
14
 
! Отговори
Хахахах преди 6 години
И ти попита ли я нещо тази "нагла" собственичка или само си снима като мишчица от засада? 3 кила куче и голям кахър ти създаде... Ми и на мене не ми е приятно някой да си мъкне мазните бутилки като ходи да си налива вода на Банята, ама това е положението. Вземи почисти някоя градинка или посади дърво, вместо да хабиш енергия в злобеене. Ще бъдеш по-полезна.
11
13
 
12
 
! Отговори
Баба Вуна преди 6 години
Вземи да прочетеш наредбата за домашните животни и на кои точно породи се слага намордник и тогава пиши глупости. Че от такива специалисти по всички въпроси като тебе сме го докарали до това положение. В нормалните държави, както знаеш (надявам се си ходила в такива), кучетата влизат и в магазини, и в ресторанти, и въобще където влизат хора, няма проблем и за кучета. При нас всичко е проблем. На миризливия рейс, в който се возят потни твари и клошари, надали точно това куче му е проблемът.
10
5
 
12
 
! Отговори
Прасчо преди 6 години
ние прасетата питаме: защо кучета ни дискримират? и аз искам да се возя в автобуси и да сядам на седалките. защо бе, а кажете де. А и две кокошки питат също за тях и две ***. казват че били мнооооого чисти.
9
1
 
24
 
! Отговори
Е.. преди 6 години
Да, няма проблем като цяло, стига да си запознат със хигиената на животното, стопанина и почистващата фирма която обслужва автобуса. Не съм сядал в автобус от 15 годишен. Стоя прав. Днес там ще е куче, утре клошар, други ден ром. Тези седалки са покрити със материя, задържаща влага и мръсотия, и започват да миришат зле. Сега си представете как тръгвате за университета/работа, със изпрани и изгладени дрехи и скъп парфюм, и след слизането на автобуса вече миришете на вкиснато.
8
15
 
20
 
! Отговори
Цвете преди 6 години
Кучето седи ,защото собственикът му го е сложил там.Въпросът е: по каква причина това предизвиква тези злобни и негативни коментари?Ако е против праливалата- да се плати глоба, ако никой не го глоби, не пречи и не вреди- така да си остане.А аз чета коментарите отдолу, плюс коментара на фотографа- хора, не се мразете, подкрепяйте се,помагайте си.В тази снимка има нарушение, от което не произтичат вреди за никого, а пишещите под снимката- леле,леле, за успокоителни са повечето от тях.
7
9
 
27
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Стига скачахте срещу фотографа. Има си правила и трябва да се спазват. За това сме на този хал, защото всеки си прави каквото иска. Кучето не трябва да е на седалката, трябва да е с редовен документ за транспорта, както и да е с намордник!
6
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като са му платили билета правостоящо ли да се вози?
5
21
 
25
 
! Отговори
Джони преди 6 години
Цяла банда д.е.б.и..ли се изказала тука "ой пухче", "ой кученце", нещастни пал.я.човци, а въпросът е: Защо кучето е на седалката?Значи ако е някой келе.ш и си е сложил краката на седалката ще оревете света, че видиш ли цапа чистичкия градски транспорт, ама за пумия.ра веднага изядохте автора. Вечен живот за Бойко, Серджо, Доган и цялата бивша ДС-ска ***! Заслужили сме си всичко ...
4
34
 
22
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Със сигурност кучето е по-чисто и има повече мозък от простото ***, дето е снимало. Такива само лоботомия ще ги оправи...