Прокуратурата разследва бивш вътрешен министър и настоящ депутат за пране на пари.

Още по темата

"Това е лоша новина - прокуратурата да разследва вътрешен министър, не е добре. Не ми харесва това, че има повод за такова нещо, без значение кой е. Да оставим прокуратурата да каже кой е. Това не е добре както за системата на МВР, така и за доверието в институциите. Винаги ме боли, когато някой стреля по институциите, без значение дали има или няма повод", каза бившият министър на вътрешните работи Валентин Радев в студиото на Bulgaria ON AIR.

И е категоричен, че Нинова трябва да върне веднага мандата.

"Тя не може с ГЕРБ, сега за "Продължаваме промяната" трябва да каже "Не", защото са я лъгали през цялото време", коментира Радев.

Попитан дали Борисов ще отиде на лидерската среща, той отговори: "Той е изключително диалогичен, те го обвиняват, че бързо си сменя мнението. Смисълът сега да има лидерска среща е ако има вероятно за правителство, аз не я виждам. За какво да ходи г-н Борисов на тази лидерска среща. И ГЕРБ направихме каквото можахме, опитахме се в началото, не се получи. Очевидно се отива на избори, но аз не се притеснявам. Това е демокрация. С тези служебни правителства изкривяваме демокрацията, сега ако има пето служебно правителство, президентска република ли сме? Така не може да се продължава."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase