8

Самоук социолог.

преди 1 година

До НАРОДЪТ 8 Има вероятност ГЕРБ да подкрепят БСП за да спасят временно държавата и да им видим отново възможностите.Като не става , вот на недоверие и айде бегай.Поне за година да си отдъхнем от избори .

7

Анонимен

преди 1 година

Кой каквито шарлатани да назначи БОЙКО ВИНОВЕН,!ПРОДАЛИ САМОЛЕТИ-БОЙКО ВИНОВЕН! ПОСРЕДНИЦИ НА ГОРИВАТА-БОЙКО ВИНОВЕН! ТРАФИКАНТИ С ЧАДЪР ОТ МВР,,-БОЙКО ВИНОВЕН,!НАЛАПАЛИ ПАРИ ОТ ФИРМА ,,-БОЙКО ВИНОВЕН

6

НАРОДЪТ

преди 1 година

ГЕРБ ДА ПОДКРЕПИ МАНДАТА НА БСП!!! ВИНАГИ МОГАТ ДА ГИ СВАЛЯТ ПРИ НУЖДА! РАЗБЕРЕТЕ СЕ - ТОВА ИСКА НАРОДЪТ!! НЕ ГЛЕДАЙТЕ САМО ТВЪРДИТЕ ЯДРА! УМЕРЕНОСТ ВЪВ ВСИЧКО Е ФОРМУЛАТА НА ЛИДЕРСТВОТО И НА СПАСЕНИЕТО. И РАЗСЛЕДВАНЕ НА ВСИЧКИ КРАДЦИ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ НА ПАРТИЯ!!! МНОГО ЛИ ИСКАМЕ???Ама то така е като НЯМАШЕ лустрация !!!

5

Анонимен

преди 1 година

Напиши нещо като един въпрос към РУМЕН РАДЕВ ''КОЙ МОШЕНИК ДОВЕДЕ МОШЕНИЦИ ДА УПРАВЛЯВАТ'' И ВЕЧЕ СА ИЗПРАТИЛИ КОМЕНТАРА

4

Анонимен

преди 1 година

До 4 Асане я ходи да се таковаш в задният турски двор

3

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Този Радев,такъв си беше и като лейтенант-боеприпасчик,като завърши ВУ,с объркани мисли и объркан словоред на изразяване. Добре че не се...самовзриви с някоя граната в поделението в Костенец. Да се чуди човек как го е...харесал Боко. Ееее,той само такива си подбира,по...некадърни от него,за да...изпъква.

2

Анонимен

преди 1 година

Ниновица може да е всякаква, но по нейно предложение се стигна до компромис и Веждичката стана преседател на дупетатника. Тиквата няма да го преглътне, ако тя успее да направи макар и временно правитество защото ще излезе, че той е против това да се решат проблемите на територията държава отдавна няма и то благодарение най-вече на него и продължаваме пропадането.

1

Анонимен

преди 1 година

Знаех си, че това не е Румен Радв, ама като си неккадърен и не можеш да накараш по друг начин пасквилите ти подвеждаш читателя.